پاتوق نارنجی
شخصی

وزیر امور خارجه کشورمان در توییتی نوشت: جهان دیگر نمی‌تواند در مقابل تروریسم اقتصادی آمریکا سکوت کند.

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در توییتی نوشت: دونالد ترامپ به طور خصمانه تحریم‌های غیرفانونی آمریکا را به منظور تخلیه منابع مورد نیاز ایران برای مقابله با ویروس کووید ۱۹ تشدید می‌کند؛ آن هم درحالی که شهروندانمان به خاطر (این ویروس) در حال مرگ‌ هستند. جهان دیگر نمیتواند در مقابل تروریسم اقتصادی آمریکا که با تروریسم پزشکی پیوند خورده سکوت کند.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 17 اسفند 1398برچسب:پاتوق نارنجی-ظریف- آمریکا,,

ساعت 20:55 توسط افشین |

روز نو :
نیروهای عراقی آرام آرام داعشی ها را از مناطق مختلف عراق بیرون راندهاند تا در نینوا آخرین ضربه را به تکفیری ها وارد کنند. 
 
پس از عملیات های موفق نیروهای عراقی در آزادسازی بخش اعظم مناطقی که داعش در سال ۲۰۱۴ به اشغال خود درآورده بود، این نیروها هم اینک به دروازهای موصل رسیده اند.
 
کارشناسان معتقداند عملیات آزادسازی موصل نقطه عطف مهمی برای پایان داعش و آزادسازی آخرین اراضی تحت اشغال آن است.
 
در این عملیات نیروهای ارتش عراق، نیروهای مردمی، پیشمرگه‌های کرد و جنگنده های ائتلاف به رهبری امریکا حضور خواهند داشت.
 
 
تصاویر : آمادگی نیروهای عراقی برای حمله به داعش
 
جنگنده انگلیسی لحظاتی پیش از برخواستن از باند پایگاه هوایی "آکروتیری" در قبرس به سمت عراق
 
تصاویر : آمادگی نیروهای عراقی برای حمله به داعش
 
پرواز هواپیماهای انگلیسی بر فراز آسمان عراق
 
تصاویر : آمادگی نیروهای عراقی برای حمله به داعش
 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 17 مهر 1395برچسب:پاتوق نارنجی -نیروهای عراقی- نبرد- داعش-,

ساعت 7:14 توسط افشین |

بحث رسوایی اخلاقی از موضوعاتی است که با طرح آن، بعید می دانیم دیگر نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی بماند.
در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نامزدها علاوه بر تبلیغات به تخریب یکدیگر نیز روی آوردند اما بحث رسوایی اخلاقی از موضوعاتی است که با طرح آن بعید می دانیم دیگر نامزدی باقی بماند.
 
بحث
 
 

ادامه مطلب

در هم تنیدگی سیاست یا همان سیاست زدگی در جامعه ایرانی آنقدر بالاست که صرف نظر از انتخابات های داخلی، فرایند تعیین رئیس جمهور آمریکا هم برای ما مهم است.

سعید جعفری
 
در هم تنیدگی سیاست یا همان سیاست زدگی در جامعه ایرانی آنقدر بالاست که صرف نظر از انتخابات های داخلی، فرایند تعیین رئیس جمهور آمریکا هم برای ما مهم است. در روزهایی که آمریکایی ها مشغول کارزارهای مقدماتی تعیین نامزدهای نهایی برای رقابت در نوامبر ۲۰۱۶ هستند، این پرسش بسیار در ایران طرح شده که کدامیک از افراد حاضر گزینه مناسب تری برای ماست؟

سندرز ایده‌آلِ غیرممکن

اگر بخواهیم موضوع را با عینک منافع ملی واکاوی کنیم، شاید کمترین تردیدی وجود داشته باشد که برنی سندرز چپ گرا ایده آل ترین گزینه برای ما به شمار می رود. کسی که از با زبانی تند نسبت به عملکرد پرسش برانگیز سعودی در تحریک رادیکالیسم وهابی و اسلامی در منطقه سخن می‌گوید. بسیاری از رفتارهای اسرائيل را واجد نقد می داند و لزوم همکاری بیشتر با ایران برای مدیریت و حل و فصل بحران های خاورمیانه را ضرروی می‌پندارد. هیچ وقت حامی حضورهای نظامی آمریکا در دیگر مناطق دنیا نبوده و یکی از مدافعان سفت و سخت برجام در مجلس سنا بوده است. 

اما چه می توان کرد که روزگار همیشه بر آنچه خواست ماست رقم نمی خورد. سندرز هرچند در میانهِ راه، اوج فوق‌العاده‌ای داشت و در یک مقطع از ۸ ایالت مهم، در هفت مورد آنها به پیروزی رسید اما عملا با شکست حیاتی در نیویورک کار را به کلینتون باخت و حالا دیگر شاید تنها یک معجزه برای زنده نگاه داشتن او در این کارزار لازم باشد. 

پس اگر این طرف میدان هیلاری کلینتون را نامزد قطعی دموکرات‌ها بدانیم او در مقابل یک نیویورکی دیگر به نام دونالد ترامپ صف آرایی خواهد کرد. جدالی بین سناتور پیشین ایالت نیویورک و میلیاردر نیویورکی. 

دونالد ترامپ بهتر از هیلاری کلینتون

ترامپ که بر خلاف تمام مخالفت ها و اعتراضات درون حزبی به ویژه در سطح رهبری حزب جمهوری خواه توانست رقبای قدرتمندی چون جب بوش، مارکو روبیو، جان کاسیچ و تد کروز را کنار زند حالا نامزد قطعی جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ است. 

حال پرسش این است در دوگانه ترامپ- هیلاری کدامیک برای ایران مناسب تر است؟

در روابط بین الملل اصلی به نام مشروعیت سیاسی برای افراد، شخصیت ها، نظام های سیاسی و همچنین سازمان های بین المللی وجود دارد. اصلی که در صورت خدشه دار شدن، هزینه های سنگینی را به آن کنشگر سیاسی وارد می کند. دونالد ترامپ یکی از مصادیق اصلی کنشگرانی است که با فقدان مشروعیت مواجه است. اظهارات تند، نسنجیده، هراس انگیز، توهین و البته تحریک آمیز فراوان او درباره مسلمانان، لاتین تبارها، مهاجران، سیاهان و البته زنان عامل اصلی شکل گیری این فضا حول اوست. از سوی دیگر دارا نبودن بینش و بصیرت لازم در درک موضوعات مختلف سیاسی از مباحث داخلی گرفته تا مقوله های سیاست خارجی شدت گرفتن این عدم مشروعیت را پیرامون شخصیت دونالد ترامپ افزایش داده است. 

بر همین اساس است که می بینیم نخست وزیر ایتالیا رسما از هیلاری کلینتون حمایت می کند. دیوید کامرون ایده های ترامپ را خطرناک می داند. معاون آنگلا مرکل با اندیشه های میلیاردر نیویورکی مخالفت می کند. ژاپن اظهارات این نامزد جمهوری خواه را محکوم می کند و ….

البته که این مردم آمریکا هستند که رئيس جمهور خود را انتخاب می کنند و نه متئو رنزی و نه معاون آنگلا مرکل و نه حتی دیوید کامرون حقی برای انتخاب جانشین باراک اوباما ندارند، اما فرض بگیرید که در اولین دوشنبه بعد از اولین سه شنبه ماه نوامبر دونالد ترامپ توانست به میزان آرای الکترال لازم دست یابد، در آن صورت ما با جهانی مواجه خواهیم شد که نگاه مثبتی به رهبری ایالات متحده ندارد و در مشروعیت او تردیدهای جدی پدید خواهد آمد. البته که شرایط آن زمان با وضعیت فعلی متفاوت خواهد بود؛ به این معنا که هم اظهارات ترامپ اطوکشیده تر خواهد شد و هم رهبران غربی دیگر به این تندی نسبت به صحبت های ترامپ موضع گیری نخواهند کرد، اما به هر ترتیب آن باور عمومی نسبت به ترامپ دست نخورده باقی می ماند. 

حال چه اتفاقی می افتد؟ آمریکا دیگر نمی تواند جهان را برای پیگیری موضوعات مختلف حول خود متحد سازد. دیگر نه فشار یکپارچه بر روسیه مانند دوران اوباما پرطرفدار خواهد بود و نه چالش های مبارزه با تروریسم از واشنگتن خط دهی خواهد شد. ضمن اینکه بهترین بخش ماجرا اینجا در خاورمیانه شکل می گیرد، جایی که اروپا خود و بر اساس منافع شخصی اش به تدوین راهبرد در قبال چالش ها و بحران ها مشغول خواهد شد.

در چنین شرایطی اروپا حتما دیگر بر اساس میل آمریکا ایده فشار بر ایران آنهم بر سر موضوعاتی که نفع و امتیاز چندانی برای اتحادیه ندارد را پی نخواهد گرفت. میزان هم پوشانی تهدیدها و چالش ها میان ایران و اروپا که همین حالا هم در سطح قابل توجهی است، بیشتر خواهد شد و فضای همکاری و همگرایی تهران - بروکسل بیش از گذشته خواهد شد. ضمن اینکه آمریکا به دلیل برخورداری از رهبری که با بحران مشروعیت مواجه است، نمی تواند در تعاملات اروپا و ایران همچون گذشته نقش آفرین و تعیین کننده باشد.

به روایت ساده تر، کمترین اثر روی کار آمدن دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا این خواهد بود که اروپا دیگر همچون گذشته راه خود را با آمریکا همسان نخواهد دید. البته که خوش بینی افراطی خواهد بود اگر تصور کنیم با پیروزی ترامپ اروپا کاملا رویه مستقلی را در پیش می گیرد ولی دست کم باید بپذیریم اروپا دیگر مانند گذشته و به ویژه دوران اوباما دنباله روی مسیر آمریکا نخواهد بود.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 21 ارديبهشت 1395برچسب:پاتوق نارنجی - دونالد ترامپ -,

ساعت 14:41 توسط افشین |

نتایج تازه ترین نظرسنجی حاکی از آن است که "هیلاری کلینتون" از حزب دموکرات و "دونالد ترامپ" از حزب جمهوری‌خواه، نامزدهای نهایی انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا خواهند بود.

به نقل از سی ان ان، نتایج تازه ترین نظرسنجی این شبکه نشان می دهد "هیلاری کلینتون" از حزب دموکرات و "دونالد ترامپ" از حزب جمهوری‌خواه نامزدهای نهایی انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا خواهند بود.




ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 10 اسفند 1394برچسب:پاتوق نارنجی - ترامپ ، کلینتون ، نامزد نهایی ، انتخابات-,

ساعت 23:34 توسط افشین |

 
نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا امشب قول داد که اگر رئیس‌جمهور شود، تا وقتی زندانیان آمریکایی از زندان‌های ایران آزاد نشودند، تحریم‌های ایران را نگاه می‌دارد و حتی شدت آنها را 2 تا سه برابر می‌کند.
 
خبرگزاری فارس: نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا امشب قول داد که اگر رئیس‌جمهور شود، تا وقتی زندانیان آمریکایی از زندان‌های ایران آزاد نشودند، تحریم‌های ایران را نگاه می‌دارد و حتی شدت آنها را 2 تا سه برابر می‌کند.

«دونالد ترامپ» نامزد متمول جمهوری‌خواهان برای تصدی کرسی ریاست‌جمهوری آمریکا در میان طرفدارانش سخنرانی انتخاباتی داشت و باز هم برای خیل مردمی که کف و سوت می‌زدند، وعده‌های ضدایرانی داشت.

بر اساس گزارش رسانه‌های محلی «آلاباما»، نامزد حاشیه ساز جمهوری خواه پس از مقدمه‌ای اقتصادی و حمله به سیاست‌های اقتصادی رقیب بزرگ آمریکا یعنی چین، به سراغ ایران رفت و ضمن اشاره به اتباع ایرانی-آمریکایی زندانی در بازداشتگاه‌های ایران، قول داد که تا زمان در حبس بودن این افراد، تحریم‌های ایران را اعمال کند و شدت آنها را دو یا سه برابر کند.

ترامپ اولین سیاستمدار آمریکایی نیست که می‌گوید توافق هسته‌ای، تصویب کنگره را نگرفته و در حقیقت، بیش از آنکه توافق ایران و آمریکا باشد، توافق ایران و اوباما است و عمرش هم تا آخر عمر دولت اولین رئیس‌جمهور رنگین پوست آمریکا است.

ترامپ که به دلیل ژست‌ها و سخنان عجیب‌اش، سوژه رسانه‌هاست، امشب با رسانه‌های آمریکایی هم تسویه حساب کرد و گفت: «آنها خیلی حقوق می‌گیرند ولی در عوض به مردم دروغ تحویل می‌دهند، خبرنگاران آدم‌های صادقی نیستند.»

ترامپ در خصوص بحث داغ این روزهای آمریکا یعنی ورود 10 هزار پناهجوی سوری تا پایان سال مالی 2016 هم حرف‌هایی داشت؛ طرحی که اوباما موافق و جمهوری‌خواهان مخالفان سرسخت آن هستند.

دونالد ترامپ گفت: «من نمی‌خواهم مردمی از سوریه به اینجا بیایند چون ما نمی‌دانیم آنها چه کسانی هستند.»

ترامپ بحث پناهجویان سوری را به آمار کشته شدن اتباع آمریکایی به دست مهاجران غیرقانونی گره زد و ادامه داد: «مواد مخدر به شهرهای ما هجوم آورده، ما باید جلوی این وضع را بگیریم؛ نمی‌گذاریم کسی وارد کشورمان شود مگر اینکه از مسیر قانون به آمریکا بیاید.»

مجلس نمایندگان آمریکا هم پنج‌شنبه شب به وقت تهران، مصوبه‌ای برای سخت‌تر شن ورود این افراد به خاک آمریکا داشت؛ مصوبه‌ای که منتظر رأی‌گیری در سنا و وتوی احتمالی اوباما است.

در میانه سخنرانی آتشین ترامپ، یک نفر با سر و صدا قصد متوقف کردن وی را داشت. نامزد جمهوری‌خواهان رو به نیروهای امنیتی کرد و گفت: «وی را به جهنم ببرید.»

در میان دموکرات‌ها، «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه سابق آمریکا، رقیب جدی ترامپ است؛ سیاستمداری که امشب تصویرش بر روی تی‌شرت برخی از حضار معترض چاپ شده بود.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 1 آذر 1394برچسب:پاتوق نارنجی -دونالد ترامپ- تحریم ایران-,

ساعت 7:59 توسط افشین |

بوشهرنیوز: آمریکا محموله جدیدی از مهمات را در اختیار گروه های مسلح در سوریه قرار داد.
به گزارش "بوشهرنیوز" به نقل از العالم، روسیا الیوم به نقل از یک منبع مسؤول آمریکایی تأکید کرد که این دومین بار است که به این گروه ها کمک تسلیحاتی می شود.

این گروه ها متشکل از ۱۰ – ۱۲ مجموعه مسلح هستند که حدود ۵ هزار نیرو دارند. آمریکا مدعی است که این گروه های مسلح در حال نبرد با داعش هستند. به گفته این منبع آمریکایی، تحویل مهمات شنبه گذشته و به صورت زمینی صورت گرفت.

ادامه حمایتهای آمریکا و همپیمانانش از گروه های مسلح وابسته در سوریه درحالی است که براساس گزارشهای متعدد این تسلیحات و مهمات در نهایت به دست تروریستهای داعش و یا جبهه النصره و دیگر گروه های وابسته به آنها می رسد.

روسیا الیوم به نقل از یک منبع مسؤول آمریکایی تأکید کرد که این دومین بار است که به این گروه ها کمک تسلیحاتی می شود. این گروه ها متشکل از ۱۰ – ۱۲ مجموعه مسلح هستند که حدود ۵ هزار نیرو دارند. آمریکا مدعی است که این گروه های مسلح در حال نبرد با داعش هستند.

به گفته این منبع آمریکایی، تحویل مهمات شنبه گذشته و به صورت زمینی صورت گرفت.

ادامه حمایتهای آمریکا و همپیمانانش از گروه های مسلح وابسته در سوریه درحالی است که براساس گزارشهای متعدد این تسلیحات و مهمات در نهایت به دست تروریستهای داعش و یا جبهه النصره و دیگر گروه های وابسته به آنها می رسد.

داعش ساخته و پرداخته سرویسهای اطلاعاتی و جاسوسی آمریکایی و اسرائیلی است و تفکرات آن برخاسته از وهابیت است؛ "ابوبکر بغدادی" سرکرده اصلی گروه تروریستی داعش در دوران حضور اشغالگران آمریکایی در عراق در زندان بوکا در اختیار آمریکایی ها بود. با ایجاد این گروه شمار قابل توجهی از افراطی ها از کشورهای مختلف حتی آمریکا و کشورهای اروپایی، در سایه سکوت مقامات آن کشورها به راحتی توانستند به این گروه تروریستی ملحق شوند. اما اکنون بازگشت این تروریستها به یکی از بزرگترین مشکلات کشورهای غربی تبدیل شده است.
 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 26 آبان 1394برچسب:پاتوق نارنجی - آمریکا ، سوریه ، سلاح-,

ساعت 8:9 توسط افشین |

«امريكا، همان امريكاي قديم است اما عده‌اي مغرض يا ساده‌لوح تلاش مي‌كنند اين دشمن توطئه گر را در افكار عمومي ملت به فراموشي و غفلت بسپارند تا امريكا در فرصتي مناسب خنجر را از پشت فرو كند» اين بخشي از بيانات اخير رهبر معظم انقلاب اسلامي در جمع دانش‌آموزان و دانشجويان در روز ملي استكبارستيزي است كه با مصاديقي كه در ادامه ذكر خواهد شد مي‌توان مفهوم بهتري از آن را درك كرد.
جوان: «امريكا، همان امريكاي قديم است اما عده‌اي مغرض يا ساده‌لوح تلاش مي‌كنند اين دشمن توطئه گر را در افكار عمومي ملت به فراموشي و غفلت بسپارند تا امريكا در فرصتي مناسب خنجر را از پشت فرو كند» اين بخشي از بيانات اخير رهبر معظم انقلاب اسلامي در جمع دانش‌آموزان و دانشجويان در روز ملي استكبارستيزي است كه با مصاديقي كه در ادامه ذكر خواهد شد مي‌توان مفهوم بهتري از آن را درك كرد. 
« تاريخ انقضا نداشتن دشمني» امريكا را مي‌توان با دهها دليل اثبات كرد اما آنچه بايد بيش از هر چيزي مورد توجه قرار بگيرد، تمركز دولت اين كشور بر ارتزاق مالي نهادها و مراكزي است كه مي‌توانند اهدافي نظير براندازي يا زمينه‌سازي براي استحاله فرهنگي - سياسي را فراهم كنند.  اگر چه تضاد ماهيت انقلاب اسلامي با اهداف نظام سلطه و به ويژه امريكا بسيار مشهود و مبرهن است اما طي دو سال اخير برخي از مقامات اين كشور اظهار مي‌كنند به‌واسطه توافق هسته‌اي و تعديل مواضع ايران در برخي از موضوعات محل مناقشه ديگر ميان دو كشور، خصومت‌هاي ديرينه مقامات اين كشوربا جامعه ايراني مرتفع شده و دشمني‌ها براي هميشه پايان مي‌پذيرد. 
اين در حالي است كه بخش قابل توجهي از بودجه سالانه ايالات متحده امريكا به بخش اقدامات عليه نظام جمهوري اسلامي ايران و تغيير فكر و سبك زندگي مردم كشورمان تعلق گرفته است. 
نگاهي به بودجه‌هاي مصوب سناي امريكا از سال 2007 به اين سو گوياي بسياري از نكات است. در سال 2007 مبلغ 66 ميليون دلار براي « گسترش دموكراسي در ايران»، سال 2009 مبلغ 55 ميليون دلار براي «جنگ نرم با ايران»، سال 2010 مبلغ 55‌ميليون دلار براي«نفوذ در ايران، مقابله با فيلترينگ سايت‌هاي ضد ايراني، تحريك قربانيان سانسور در ايران، آموزش الكترونيكي ايرانيان مخالف نظام براي براندازي نرم و شبكه‌سازي اينترنتي براي اغتشاشگران بعد از انتخابات رياست جمهوري، ارائه آموزش‌هاي لازم رسانه‌اي و كامپيوتري براي راه اندازي سايت‌ها جهت اطلاع رساني» و مبلغ 20 ميليون دلار بودجه تكميلي براي «مبارزه با ايران از طريق فعاليت‌هاي اينترنتي» و در سال 2011 مبلغ 25 ميليون دلار براي «حمايت از هكرها براي تخريب فضاي سايبري ايران»، تخصيص يافت.  در گزارش عملكردهاي بودجه‌اي امريكا چنين مي‌خوانيم كه همه ساله مبالغي به «صندوق دموكراسي خواهي در ايران» واريز شده، مبالغ دهها ميليون دلاري صرف برنامه‌هاي حقوق بشر در ايران شده و آنگونه كه كاندوليزا رايس وزير وقت امورخارجه امريكا هم در گزارش سالانه خود اعلام مي‌كرد، مبالغي هم براي هيئت كارفرمايان پخش راديو و تلويزيون (شامل هزينه‌هاي صداي امريكا به فارسي، راديو فردا و راديو آزادي) هزينه مي‌شد، البته در سال‌هاي اخير و در دولت اوباما بخش اعظمي از اين بودجه صرف برنامه‌هاي اينترنتي و اقدامات آموزشي و مراودات فرهنگي شده است كه در ادامه به بخشي از آن اشاره مي‌شود.  هيلاري كلينتون، وزير امور خارجه امريكا گفته بود بودجه 25 ميليون دلاري سال 89 پنتاگون عليه ايران را به مخالفان نظام سياسي ايران اختصاص مي‌دهد كه به اصطلاح او به «قاتلان، هكرها و سانسورچيان» حمله كنند. اين اقدام در واقع گامي عملي است در جهت آنچه سال 88 تحت عنوان «دستور كار آزادي اينترنت» از سوي وي مطرح شده بود. 
اختصاص بودجه‌هاي چند ميلياردي در زمان تصدي خانم «رايس» بر وزارت خارجه اين كشور و چگونگي هزينه شدن اين مبالغ كلان در ايران. يك پنجم اين مبالغ كه حدود 15ميليون دلار مي‌شود تا كنون براي ترجمه متون نويسندگان منحرف غربي به زبان فارسي براي رواج بي‌بند و باري در ميان جوانان ايراني اختصاص داده شده است. گفتني است كتب مذكور كه متأسفانه اغلب هم توسط ناشران داخلي تجديد چاپ مي‌شوند با قبضه كردن بازار فرهنگي كشور، اين روزها نقشي كليدي را در ايجاد انحراف فكري در ميان جوانان كشورمان ايفا مي‌كنند كه با بي‌توجهي مسئولان فرهنگي به نظر مي‌رسد، دامنه اين انحرافات با روي آوردن ناشران بيشتر به چاپ اينگونه كتاب‌ها گسترده‌تر شود.  طي چند سال اخير، فرماندهي سايبري پنتاگون بيش از 4 هزار نفر جديد استخدام كرده است. اين كاركنان جديد، سبب افزايش هزينه‌هاي واحد نيروي سايبري شده‌اند به طوري كه بودجه اين سازمان در سال 2014 نسبت به سال قبل، دو برابر افزايش يافته است. در اين راستا اخيراً واشنگتن پست طي گزارشي اعلام كرد، مجلس نمايندگان امريكا طي هفته گذشته لايحه افزايش 1/1 تريليون دلاري بودجه دولت را به تصويب رساند. بر مبناي اين لايحه، با استفاده از منابع حاصل از كسر شدن اعتبارات بخش بيمه بازنشستگان و فقرا، اعتبارات برخي دستگاه‌ها و بخش‌هاي دولت امريكا كه طي چند سال گذشته به علت كسري بودجه شديد كاهش ‌يافته بود، با افزايش مواجه شد. يكي از اين بخش‌ها كه بودجه آن افزايش يافته، بخش نظامي سايبري است. 
 
    تمركز سياستمداران امريكايي بر براندازي در ايران 
«هيلاري كلينتون» وزير خارجه سابق امريكا و يكي از سياستمداران بانفوذ در اين كشور سال گذشته در كتابي به نام «انتخاب‌هاي سخت» به تشريح تصميم‌هاي سختي پرداخت كه در دوران تصدي وزارت خارجه مجبور شده است، بگيرد. كلينتون در بخشي از كتاب خاطراتش به مسئله اغتشاشات بعد از انتخابات رياست جمهوري در ايران نيز اشاره كرده و مي‌نويسد: «دولت باراك اوباما، رئيس‌جمهوري امريكا در سال‌هاي بعد از اغتشاشات انتخابات رياست جمهوري سال 1388 در ايران با صرف دهها ميليون دلار به آموزش بيش از 5 هزار نفر از مخالفان ايران در سراسر دنيا پرداخت.» كلينتون در فصل 18 اين كتاب مباحث مختلفي را درباره ايران مطرح كرده و تاريخچه روابط ايران و امريكا، برنامه هسته‌اي ايران و مسائل مربوط به انتخابات رياست جمهوري ايران در سال 1388 را مورد بررسي قرار داده است.  وزير خارجه سابق امريكا در كتاب خود با اشاره به حمايت‌هاي پشت پرده وزارت خارجه تحت امرش از اغتشاشات سال 1388 ايران مي‌نويسد: «تيم من در وزارت خارجه در پشت صحنه، تماس‌هاي مستمري با فعالان در داخل ايران برقرار مي‌كرد و با مداخله‌اي فوري توانست از توقف توئيتر به خاطر تعميرات جلوگيري كند. اگر توئيتر تعطيل مي‌شد، تظاهرات‌كنندگان يكي از ابزارهاي مهم‌شان براي ارتباط را از دست مي‌دادند.» كلينتون در ادامه با اشاره به حمايت‌هاي دولت اوباما از مخالفان ايران در سال‌هاي بعد از اغتشاشات مي‌افزايد: «ما در سال‌هاي بعد دهها ميليون دلار هزينه كرديم و بيش از 5 هزار فعال را در سرتاسر دنيا آموزش داديم.» وزير خارجه سابق امريكا در بخش ديگري از اين كتاب تأكيد مي‌كند به نظر وي دولت اوباما بايد حمايت فعال‌تري از مخالفان داخلي ايران در زمان اغتشاشات به عمل مي‌آورد اما سپس اعتراف مي‌كند مشخص نيست كه آيا چنين رويكردي به نتايج ديگري از آنچه اتفاق افتاد، ختم مي‌شد يا خير. 
 
   ايران در بودجه 2015 امريكا
امريكا در ادامه اين روند براي تقويت «قدرت نرم» و نفوذ بيشتر در جهان براي سال 2015 بودجه‌اي بيش از يك ميليارد و 833 ميليون دلار اختصاص داده است. اين بودجه فقط جهت پيشبرد «ديپلماسي عمومي»امريكا در اكثر ساير نقاط جهان به صورت رسمي صرف مي‌شود كه البته بودجه‌هاي غيررسمي و محرمانه ديگري را هم شامل مي‌شود.  در جديدترين گزارش «كميسيون مشورتي ديپلماسي عمومي امريكا» (ACPD) در مورد ديپلماسي عمومي و برنامه‌هاي رسانه‌اي (پخش تلويزيوني و ماهوا‌ره‌اي) در سطح بين‌المللي، نحوه چگونگي اختصاص بودجه يك ميليارد و 833 ميليون دلاري ارائه شده است. بخشي از اين گزارش به ايران مربوط مي‌شود؛ جايي كه تمركز امريكايي‌ها روي تغيير ارزش‌ها و سبك زندگي مردم ايران (جنگ نرم) استوار شده است. طبق گزارش «كميسيون مشورتي ديپلماسي عمومي امريكا»، سه شبكه راديويي و تلويزيوني اين وظيفه مهم و استراتژيك را بر عهده دارند:
 طبق اين گزارش بخش فارسي صداي امريكا بودجه مالي 15 ميليون و 133 هزار دلاري دارد و روش ارائه برنامه آن به شكل تلويزيون ماهواره‌اي، راديو ماهواره‌اي، وب‌سايت و موبايل سايت و رسانه اجتماعي است. مجموع پخش برنامه‌هاي راديويي اين سرويس، 14 ساعت و مجموع پخش برنامه‌هاي تلويزيوني آن 168 ساعت در هفته را در بر مي‌گيرد.  به ادعاي گزارش مذكور، بخش فارسي صداي امريكا با هدف ارتباط مستقيم برقرار كردن با مردم داخل ايران ايجاد شد. طبق ادعاي بنگاه سخن‌پراكني امريكا، 24 درصد از بزرگسالان ايراني بخش فارسي صداي امريكا را دنبال مي‌كنند. اين سرويس از تمامي ابزارهای ممكن شامل ماهواره، شبكه‌هاي اجتماعي، وب‌سايت و وبلاگ، تجهيزات چند رسانه‌اي براي ارتباط برقرار كردن با مخاطب خود بهره مي‌برد. در اين شبكه، تمامي اخبار مربوط به ايران مورد رصد و بررسي قرار مي‌گيرد. همچنين به مباحث هنري، فرهنگي و علمي نيز پرداخته مي‌شود. بخش قابل توجهي نيز به بيان ارزش‌هاي امريكايي و تبليغ سبك زندگي امريكايي اختصاص دارد. از ديگر برنامه‌هاي اين شبكه مي‌توان به اخبار بامدادي و شبانگاهي و شوي جوانان ايراني اشاره كرد.   اين گزارش سپس «راديو فردا» را مورد بحث قرار مي‌دهد كه بودجه مالي 6 ميليون و 967 هزار دلاري دارد و روش ارائه برنامه آن از طريق راديو، تلويزيون، وب‌سايت و موبايل سايت و رسانه اجتماعي و داراي مجموع پخش راديويي 168 ساعت در هفته است. 
 
   دولت مقابله به مثل کند 
با توجه به آنچه گفته شد جمهوري اسلامي ايران نيز متقابلاً بايد همه ساله رديفي را براي مقابله به مثل با اين اقدام مداخله‌جويانه امريكا در ايران به تصويب برساند و در شرايطي كه قرار است دولت بودجه سال 95 را به مجلس شوراي اسلامي ارسال نمايد، چنين موضوعي يكي از رديف‌هاي اين سند سالانه باشد.  اين مسئله را بايد عارضه ناشي از نظام بودجه‌نويسي دولت دانست كه مي‌تواند دليلي نظير بي‌توجهي به اقدامات و اهداف خصمانه و براندازانه طرف‌هاي غربي باشد، به عبارت بهتر باتوجه به آنكه دشمني مقامات امريكايي با انقلاب اسلامي تنها با تغيير رويكرد و مباني نظام اسلامي در مواجهه با نظام سلطه امكانپذير است، كارگزاران نظام و به خصوص دولتمردان بايد بودجه‌اي مشخصاً براي «كشف و خنثي‌كردن توطئه‌ها و دخالت‌هاي دولت امريكا در امور ايران اسلامي و همچنين طرح دعاوي جمهوري اسلامي ايران عليه امريكا در مجامع عمومي بين‌المللي و تنوير افكار عمومي در داخل و خارج كشور در مورد تهاجم فرهنگي امريكا و نقض منشور ملل متحد» در لوايح بودجه سنواتي، در نظر بگيرند كه مقدمه چنين اقدامي، باور و فهم اين نكته است كه امريكا دشمن درجه يك ايران است و بعد از برجام هم از هيچ كوششي جهت براندازي و تغيير حاكميت سياسي در كشورمان فروگذار نخواهد كرد. 
 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 18 آبان 1394برچسب:پاتوق نارنجی - آمریکا ، براندازی ، دموکراسی-,

ساعت 13:4 توسط افشین |

خشم کاخ سفید از ارتش های کشورهای حاشیه خلیح فارس
خبرگزاری میزان - پیروزی های ائتلاف ایران، روسیه، سوریه، عراق و حزب الله لبنان در منطقه نگرانی های آمریکایی ها را آشکارتر کرده و باعث شده تا سران این کشور همپیمانان خود را به باد انتقاد و البته تحقیر بگیرند.

آمریکایی ها در غرب آسیا دل به سران کشورهای عربی منطقه خوش کرده اند، اما آنچه از آنها توقع داشته و دارند برآورده نشده بلکه این کشورها شکست های زیادی را به کاخ سفید تحمیل کرده اند.

این کشورها توانایی برآورده کردن خواسته های آمریکا را در منطقه ندارند به همین خاطر، هم خشم سران آمریکا را برانگیخته اند و هم تحقیر شدن را به جان خریده اند.

اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا گفته است که آمریکا از حضور ایران در منطقه خشنود نیست و در عین حال از بعضی کشورهای حاشیه خلیج فارس انتقاد کرده است که به جای حضور زمینی در ارتفاع ۳۰ هزار پایی هستند!

البته این موضعگیری یک پیام دارد و آن هم این است که ناخشنودی آمریکا از حضور زمینی ایران در کشورهایی همچون سوریه و عراق، ثابت می کند که حضور زمینی جمهوری اسلامی در منطقه کار درست و راهبردی بوده است و باید ادامه یابد و تقویت هم شود.

اما در سخنان وزیر دفاع آمریکا بوی یک توطئه و دسیسه برای بحرانی تر کردن غرب آسیا به مشام می رسد. توطئه ای که اگر از سوی سران کشورهای مرتجع عربی منطقه هوشیاری و عقلانیت دیده نشود، باعث اتفاقاتی در منطقه خواهد شد که بهره آن را آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهند برد.

اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا گفته است؛ دلیل نفوذ ایران در منطقه، حضور نظامی زمینی است و از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس انتقاد کرده که به اندازه کافی برای گسترش نفوذشان در سوریه و عراق تلاش نمی‌کنند.

این سخن اشتون کارتر گرچه خواسته خود را شفاف مطرح نمی کند اما روشن است که منظور او از این سخن چیست. آنقدر واضح است که به راحتی می توان درک کرد او از کشورهای عربی همپیمان خود چه می خواهد.

کارتر که می بیند اوضاع تحولات منطقه آنگونه که مراد آمریکا بود پیش نمی رود، اکنون سعی دارد تا پای کشورهای عربی منطقه را مستقیم و بی واسطه به بحران های سوریه و عراق باز کند.

آمریکایی ها که تجربه چندین باره مداخله نظامی و حمله به دیگر کشورهای دنیا را دارند و در آنها کشته های زیادی روی دستشان باقی مانده و شکست های زیادی را تجربه کرده اند، نمی خواهند نیروی زمینی خود را در سوریه و عراق درگیر کنند.

از یک سو نفوذ و تأثیر ایران در منطقه آنها را نگران کرده است از سوی دیگر، در مقابل راهبرد ایران در منطقه هم راهکاری ندارند. همچنین از رو در رویی با ایران در منطقه دوری می کنند.

جنگ نیابتی که از آن نام برده می شود اکنون در منطقه شکل گرفته و می رود تا ابعاد تازه تری هم بیابد. اما ابتکار عمل اکنون در دست ایران است. جمهوری اسلامی ایران با حضور مستشاری خود در کشورهای سوریه و عراق با درخواست رسمی دولت های این کشورها مانعی بر سر راه گسترش نفوذ و حضور تروریست ها شده و همین اتفاق آمریکایی ها را نگران کرده است.

ائتلاف ضد تروریستی ضد تکفیری که با حضور ایران، روسیه، سوریه، عراق و حزب الله لبنان به وجود آمده همه معادلات آمریکا را بر هم زده است. آمریکایی ها گرچه به ظاهر خود را سردمدار مبارزه با تروریسم می دانند، اما هیچگاه در چند سال گذشته و از زمان ظهور آنها در منطقه اقدامی علیه تروریست ها انجام نداده  اند و تنها ژست آن را گرفته اند.

اکنون هم که ایران با همراهی کشورهای ضد تروریسم برای مبارزه با آنها پیش قدم شده و دستاوردهای بزرگی را هم در منطقه رقم زده است، خشم آمریکایی ها از این پیروزی ها برانگیخته شده است.

اشتون کارتر باید هم سران کشورهای مرتجع عربی منطقه را تحقیر و استهزاء کند. حمایت های گسترده آمریکا از این کشورها و فروش سلاح های پیشرفته به آنها انتظارات کاخ سفید را از اعراب بالا برده است و اکنون که به آنها نیاز دارد،  سران این کشورها نتوانسته اند اهداف آمریکا را در منطقه پیاده کنند.

رویای فروپاشی دولت قانونی سوریه و استقرار حکومت به اصطلاح خلافت اسلامی در این کشور، 5 سال است که طول کشیده و اکنون ماه ها است که روند شکست های تروریست های تکفیری در این کشور آغاز شده است.

در عراق هم همین وضعیت وجود دارد. پیروزی های ابتدایی تروریست های داعش در این کشور به شکست های سنگین تبدیل شده و این اتفاقات برای آمریکا ناگوار است و خشم آن را بر سر سران کشورهای عربی خالی می کند.

در یمن هم شکست ائتلاف ضد یمین با رهبری آمریکا به خاطر مقاومت ملت این کشور در مقابل تجاوز آل سعود و دیگر کشورهای عربی منطقه، با شکست روبرو شده در حالی که تصور آل سعود این بود که یمن با حملات هوایی در جند روز سقوط می کند و دولت مستعفی، فراری و دست نشانده منصور هادی به اسانی به یمن باز می گردد.

سوریه و عراق دو کشوری هستند که دولت قانونی و مردمی در آنها مستقر است. جمهوری اسلامی ایران هم با دولت ها و ملت های این دو کشور روابط استراتژیک دارد. دولتمردان آنها از جمهوری اسلامی ایران درخواست کرده اند که کشورشان را در مقابل بحرانی که گریبانشان را گرفته یاری کند ضمن این که جمهوری اسلامی ایران به خوبی می داند پس از روشن شدن تکلیف سوریه و عراق و استقرار گروهک های تروریستی تکفیری در این کشورها، آمریکایی ها پروژه بعدی خود را در منطقه دنبال می کنند که همان هدف اصلی است.

جمهوری اسلامی ایران همواره به عنوان یک کشور انقلابی برای آمریکا مشکل ساز بوده است به همین خاطر توطئه های آمریکا همیشه علیه ایران وجود داشته، اما به ثمر نرسیدن اهداف کاخ سفید همراه با توطئه هایی که علیه ایران به کار گرفته شده، از دشمنی های این رژیم علیه ایران کم نکرده بلکه افزایش هم یافته است.

دعوت و ترغیب سران کشورهای عربی منطقه برای ورود نظامی زمینی به بحران سوریه و عراق فراخوانی برای رویارویی این کشورها با جمهوری اسلامی ایران است.

اشتون کارتر در مصاحبه با مجله آتلانتیک گفته است که آمریکا تلاش می‌کند برای کشورهای حاشیه خلیج فارس روشن کند دلیل نفوذ نداشتن آنها در عراق و سوریه این است که این کشورها داشتن جت‌های جنگنده‌ آخرین سیستم را به «کار سخت آموزش و تربیت نیروهای زمینی و نیروهای عملیات ویژه» ترجیح می‌دهند.

رئیس پنتاگون به کشورهای منطقه توصیه کرده است که نیروی زمینی خود را تقویت کنند تا در صورت لزوم از آنها برای اهداف خود استفاده کند. تاکنون آمریکایی ها بر روی نیروی هوایی این کشورها سرمایه گذاری می کردند و از این پس باید شاهد فروش تسلیحاتی باشیم که برای نیروی زمینی این کشورها ارسال خواهد شد. انواع تانک، توپ، موشک های زمین به زمین، سلاح ها انفرادی از این پس به سوی کشورهای حاشیه خلیج فارس گسیل می شود. کارخانه های ساخت سلاح در آمریکا در این زمینه هم پر فروش خواهد شد و سود کلانی را به جیب خواهد زد.

ضمن این که برای آموزش سربازان ارتش های کشورهای عربی منطقه افسران آمریکایی و شاید هم صهیونیستی راهی این کشورها شوند و این نیروها را تحت آموزش های نظامی خود قرار دهند.

آمریکا با این سیاست قصد دارد بازی و رقابت تسلیحاتی را در غرب آسیا افزایش دهد و به اوج خود برساند. دپوی این همه تسلیحات در منطقه خطری بالقوه است.

تنها در سال 2015  کویت که به اندازه یکی از استان های ایران هم نیست، 115 میلیون دلار خرید تسلیحاتی داشته است، بحرین که از کویت هم کوچکتر است 150 میلیون دلار، امارات که مجموع شیخک های خلیح فارس است 845 میلیون دلار و آل سعود بیش از 19 میلیارد دلار سلاح از آمریکا و دیگر کشورهای غربی خریداری کرده است.

با توجه به خرید سنگین تسلیحات جنگی از سوی کشورهای حاشیه خلیج فارس، اما آنها هیچگاه نتوانسته اند حتی از خود دفاع کنند و این آمریکا بوده است که وارد معرکه شده و آنها را حمایت کرده است. حمله آمریکا پس از اشغال کویت از سوی صدام به عراق و بیرون راندن ارتش بعثی از کویت یک نمونه از آن است.

وزير دفاع آمريكا خود اعتراف کرده است که کشورش نمیتواند همیشه درگیر اختلافات در خاورمیانه شود. در حالی که این اختلافات از کاخ سفید دامن زده می شود و تنها کافی است که آمریکا دخالت های خود را قطع کند تا مشکلات غرب آسیا هم بر طرف شود.

به گفته اشتون کارتر كشورهاى عرب خليج فارس انتظار دارند آمريكا به جاى آنها بجنگد. او  با اینکه فروش جنگنده و سلاح به این کشورها را برای اقتصاد آمریکا مهم دانسته اما توصیه کرده که برای مبارزه با گروه هایی مثل داعش، کشورهای عرب باید به جای حملات هوایی، نیروهای ویژه و زمینیشان را تقویت و وارد نبرد کنند. او برای مثال به ایران اشاره کرده که نفوذش در منطقه به دلیل حضور نیروی زمینی اش است.

سیاست ورود نیروی زمینی ارتش های کشورهای عربی منطقه، مبارزه با داعش نیست بلکه در راستای تقویت تروریستها است. برای این است که مقابل گسترش نفوذ ایران در منطقه مانعی دیگر ایجاد شود. اما آمریکایی ها باید تاکنون متوجه شده باشند که حتی تحقیر همراه با تحریک سران عرب نمی تواند آنها را مجاب به چنین واکنشی کند.ضمن این که اگر ذره ای عقلانیت در وجود آنها باقی است، دست به این اشتباه بزرگ نخواهند زد و فریب آمریکایی ها را نخواهند خورد چون می دانند که چه سرنوشتی در انتظار آنها خواهد بود.

و اما نکته آخر که مهم و حساس است. همه این اقداماتی که از سوی آمریکا علیه ایران همچنان دیده می شود، حتی پس از توافق هسته ای یا همان برجام، ثابت می کند که هیچ تغییری در رفتارهای آمریکایی ها پس از توافق هسته ای نسبت به ایران ایجاد نشده بلکه دشمنی های او نسبت به ایران افزایش هم یافته است. برای آنهایی که در سر سودای دوستی آمریکا با ایران را می پرورانند، نشانه خوبی است تا کمی ادراک خود را بالا ببرند.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 18 آبان 1394برچسب:پاتوق نارنجی - تدارک-پنتاگون- جنگ -,

ساعت 13:3 توسط افشین |

 
کاخ سفید عکس جدیدی از باراک اوباما رئیس ایالات متحده آمریکا را در کاخ سفید منتشر کرد.
 
عصر ایران: کاخ سفید عکس جدیدی از باراک اوباما رئیس ایالات متحده آمریکا را در کاخ سفید منتشر کرد.

در این عکس اوباما به مناسبت جشن های هالوین، کودکی را در دست گرفته و خود بر روی کف اتاق بیضی شکل کاخ سفید دراز کشیده است.

اتاق بیضی شکل کاخ سفید دفتر رسمی رئیس ایالات متحده و محل برگزاری ملاقات های اصلی او با سران خارجی است.

دراز کشیدن اوباما در کاخ سفید! +عکس

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 9 آبان 1394برچسب:پاتوق نارنجی - اوباما-عکس-,

ساعت 22:40 توسط افشین |


 

جا به جایی مقامات بلند کشوری و لشگری، در تمامی کشورها به همراه تدابیر شدید امنیتی است. در راس این مقامات، رئیس جمهور به عنوان شخص اول کشور در لایه‌های حفاظتی مختلف قرار گرفته و از آن‌ها به شدت مراقبت می‌شود.

به گزارش انتخاب، اما در بین سفرهای هوایی و طولانی مدت، این اشخاص مجبور به استفاده از هواپیما هستند. در این مطلب قصد داریم تا شما عزیزان را با هواپیمای ریاست جمهوری ایالات متحده آشنا سازیم.

ایرفورس وان (Air Force One) اصطلاحی است که به هواپیمای حامل رییس جمهور آمریکا تعلق می‌گیرد. این واژه از طرف مقامات امنیتی و کنترل‌کنندگان خطوط هوایی به کار می‌رود. این هواپیما از نوع بوئینگ ۷۴۷-۲۰۰/۴۰۰B بوده که دارای تغییرات بسیار زیادی است. نوع VC-25 آن از نمونه‌های سفارشی ارتش است. این هواپیما قادر به سوخت‌گیری هوایی است و دارای چندین راه ارتباطی متفاوت است.

هر چند که به طور معمول حداقل دو فروند جت جنگنده پیشرفته این هواپیما را اسکورت می‌کنند،اما امکانات آن در مقابله با حملات تروریستی بسیار زیاد است. تمامی لاستیک‌ها از نوع ضد گلوله هستند و بدنه نیز به خوبی تقویت شده است. برخی منابع از تغییر نوع موتورها به یک سری سفارشی خبر داده‌اند.

سیستم‌های داخلی برای رهبری جنگ‌های بزرگ آماده هستند. چرا که گاها ممکن است فرماندهی یک عملیات از داخل هواپیما صورت گیرد. این هواپیما دارای ۳ طبقه و مساحت فضای داخلی نیز نزدیک به ۳۷۰ متر مربع است. یک کپسول تک نفره برای مواقع خطر در قسمت پشتی این هواپیما قرار دارد که می‌توان در این لحظات خطرناک، رییس جمهور را به وسیله آن از هواپیما خارج کرد.

درون کپسول سیستم‌های مدرن نشانگر منطقه و قفل‌های دیجیتالی وجود دارند. مقدار زیادی مواد خوراکی و غذا در فریزرهای آن موجود است و یک بخش کوچک پزشکی، به همراه تعداد زیادی از انواع داروها این هواپیما را همراهی می‌کند. از نوع گروه خونی رییس جمهور و همراهان درجه یک نیز نمونه‌هایی موجود است.

در هر بخش از هواپیما گروه خاصی از افراد قرار می‌گیرند. به عنوان مثال خبرنگاران و مهمانان همراه در یک بخش قرار می‌گیرند و رئیس‌جمهور به همراه تیم امنیتی‌اش در بخشی دیگری قرار دارند. وزیران مختلف نیز معمولا در طبقه رئیس‌جمهور حضور می‌یابند. یک اتاق برای استراحت رئیس‌جمهور در نظر گرفته شده که درون آن یک سرویس بهداشتی کامل به همراه حمام و کمدهای لباس وجود دارد. یک اتاق بزرگ برای کنفرانس‌های در حین سفر اختصاص دارد. در این اتاق امکانات صوتی و تصویری کاملی برقرار است. برخی منابع اعتقاد به استفاده از بیش از ۸۵ خط تلفن در این هواپیما دارند و تعداد و نوع راه‌های ارتباطی محرمانه است.

یک سیستم ضد اغتشاش باعث جلوگیری از نفوذ به خط‌های ارتباطی می‌شود. این هواپیما دارای اخلال‌گرهای ضد موشک، شراره‌های گمراه‌کننده و سیستم‌های دفاع الکترونیک است. هر چند که بسیار بعید به نظر می‌رسد که اقدامی علیه آن انجام شود و از دید چشمان F-22 ها دور بماند. قسمت دفاعی بعدی، هشدار قفل راداری است که ایرفورس وان مجهز به هشدار زودهنگام و شکست قفل است. به طور کلی این هواپیما دارای هزاران امکان فوق‌العاده و امنیتی است که بسیاری از آن‌ها هیچگاه فاش نمی‌شوند.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 6 آبان 1394برچسب:پاتوق نارنجی - هواپیما - باراک اوباما - ,

ساعت 22:35 توسط افشین |

یکی از نامزدهای ریاست جمهوری آتی آمریکا در سخنانی ضمن انتقاد از برجام ، وضعیت ارتش ایالات متحده را در بدترین حالت در ۵۰ سال گذشته نام نهاد.

خبرگزاری فارس: دانلد ترامپ: توافق هسته‌ای با ایران به ضرر آمریکا تمام می‌شود/آمریکا مایه خنده دنیا شده است
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس ، «دانلد ترامپ» یکی از نامزدهای حزب جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا در اظهار نظری جدید در برنامه تلویزیونی «برجام» را به ضرر آمریکا نامید.

به نوشته «صدای آمریکا» دانلد ترامپ که امروز (یکشنبه) در برنامه شبکه خبری «ای بی سی نیوز» شرکت کرده بود درباره برجام به اظهار نظر پرداخت و گفت، توافق هسته‌ای با ایران نیز در نهایت به ضرر آمریکا تمام می‌‌شود.

ترامپ گفت: «آمریکا و ایران به تفاهمی دست یافته‌اند که به نظر من یکی از بدترین و ابلهانه‌ترین قراردادهایی است که از طریق مذاکره حاصل شده و اگر هیلاری کلینتون انتخاب شود وضع از این هم بدتر می‌شود.»

ترامپ درباره هیلاری کلینتون دیگر نامزد دموکرات ریاست جمهوری آتی آمریکا افزود: «اگر هیلاری کلینتون انتخاب شود، کشور بیشتر متضرر می‌شود، بدهی آمریکا اینک 19هزار میلیارد دلار است. نیروهای نظامی نیز در بدترین حالت در نیم قرن اخیر هستند و مایه مضحکه دنیا شده‌ایم.»

قرار است انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سال آینده میلادی برگزار شود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 4 آبان 1394برچسب:پاتوق نارنجی -دانلد ترامپ- توافق هسته‌ای -,

ساعت 7:5 توسط افشین |

 
 
 

وزیر خارجه آمریکا از امروز در سفری ۵ روزه، به اروپا و خاورمیانه می‌رود تا با مقامات کشورهای مختلف در مورد وضعیت فلسطین اشغالی و سوریه گفت‌وگو کند.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، با بالا گرفتن اعتراضات فلسطینی‌ها و هراس تل‌آویو از شکل‌گیری انتفاضه‌ای جدید، جان کری وزیر خارجه آمریکا از امروز برای گفت‌وگو در مورد اوضاع فلسطین اشغالی راهی اروپا و خاورمیانه می‌شود.

 

روز سه‌شنبه بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد هم در سفری از پیش اعلام‌نشده وارد تل‌آویو شد. او در این سفر تلاش کرد تا فلسطینی‌ها را از ادامه اعتراضاتی که با حمله رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی آغاز شد، بازدارد.

 

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا به نام کشورهایی که کری قصد سفر به آن‌ها را دارد اشاره‌ای نشده، اما وزیر خارجه آمریکا دیروز گفته بود که احتمالا به زودی در آلمان یا یک کشور در خاورمیانه با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل دیدار خواهد کرد.

 

علاوه بر تحولات فلسطین، کری در این سفر که از امروز آغاز شده تا 5 روز دیگر ادامه می‌یابد، با مقامات کشورها در مورد اوضاع سوریه و تحرکات داعش گفت‌وگو خواهد کرد.

 

از ابتدای عملیات روسیه در سوریه، که سه هفته قبل به درخواست رسمی دمشق و با هدف مبارزه با گروه‌های تروریستی آغاز شد، واشنگتن تلاش‌های زیادی برای توقف یا محدود کردن این حملات انجام داده است. با این حال حملات هوایی روسیه بی‌توجه به هشدارهای آمریکا همچنان ادامه دارد. روز سه‌شنبه وزراتخانه‌های دفاع دو کشور اعلام کردند که به تفاهمی برای نحوه جلوگیری از رویارویی ناخواسته جنگنده‌های روس با ائتلاف تحت رهبری آمریکا دست یافته‌اند.

 

مناقشه اوکراین که مدتی است تا حد زیادی مسکوت مانده، از دیگر مواردی است که در دستور کار وزیر خارجه آمریکا قرار خواهد داشت.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 29 مهر 1394برچسب:پاتوق نارنجی - کری -,

ساعت 7:51 توسط افشین |

یک مقام آمریکایی از اعزام ۱۲ فروند جنگنده به پایگاه نظامی «اینجرلیک» ترکیه به منظور تقویت توان حمله ائتلاف ایالات متحده به مواضع داعش در سوریه و عراق خبر داد.
فارس: ارتش آمریکا 12 جنگنده از نوع «ای10» را به پایگاه نظامی «اینجرلیک» در جنوب ترکیه به منظور تقویت نظامی در حمله ضد داعش اعزام کرد.

به گزارش پایگاه خبری القدس العربی، یک مسئول آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، امروز(سه شنبه) اعلام کرد که این عملیات باعث تقویت توان ائتلاف ضد داعش به رهبری آمریکا می شود.

آمریکا 18 مرداد 94 نیز شش جنگنده اف16 را برای کمک به‌عملیات هوایی علیه داعش در پایگاه هوایی اینجرلیک ترکیه فرستاد. دو هواپیمای تدارکاتی و حدود سیصد پرسنل آمریکایی هم همراه این جنگنده‌ها وارد اینجرلیک شدند.

آمریکا پیش از این تنها برای پرواز هواپیماهای بدون سرنشین خود از پایگاه اینجرلیک ترکیه استفاده می‌کرد.
 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 29 مهر 1394برچسب:پاتوق نارنجی - جنگنده آمریکایی- پایگاه اینجرلیک - ترکیه -,

ساعت 7:45 توسط افشین |

   
   

 
 در حالی که آمریکا ائتلاف ادعایی علیه داعش تشکیل داده و مدعی هزاران حمله به این گروه تروریستی شده است، این کشور نیروگاه برق حلب که در مناطق تحت کنترل دولت سوریه قرار دارد، را هدف قرار داد.
 

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، یک منبع نظامی به خبرنگار سانا گفت جنگنده‌های موسوم به ائتلافی که فرماندهی آن را آمریکا برعهده دارد، با نقض حریم هوایی سوریه به زیرساخت‌های غیرنظامی در مارع، تل شاعر و الباب در حومه حلب حمله کردند.

 

به گفته این منبع، جنگنده‌های ائتلاف، نیروگاه تامین برق شهر حلب را بمباران کردند که به انهدام کامل و قطع برق از بیشتر مناطق مسکونی حلب منجر شد.

 

این تجاوز هشت روز پس از حمله جنگنده‌های اف 16 آمریکا به تاسیسات برق در منطقه الرضوانیه در شرق حلب بود که به قطع کامل برق از این منطقه منجر شد.

 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 27 مهر 1394برچسب:پاتوق نارنجی - جنگنده‌های آمریکایی -نیروگاه حلب -,

ساعت 23:18 توسط افشین |

 

رهبر انقلاب اسلامی: مذاکره‌ی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، یعنی نفوذ؛ تعریفی که آنها برای مذاکره کردند این است و آنها میخواهند راه را برای تحمیل باز کنند... مذاکره‌ی با آمریکا ممنوع است به‌خاطر ضررهای بی‌شماری که دارد و منفعتی که اصلاً ندارد.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در جمعه 24 مهر 1394برچسب:پاتوق نارنجی - «مذاکره - آمریکا- ممنوع-,

ساعت 1:10 توسط افشین |

خبرگزاری میزان - روسیه و ایران به خاطر شرایطی که در منطقه پیش آمده است، این ضرورت را احساس کرده اند که هر چه بیشتر به هم دیگر نزدیک شوند و دست به ایجاد یک ائتلاف بزنند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان شرایط بحرانی منطقه برای کشورهایی که هر چه بیشتر نزدیک آن هستند خطرناک تر است. آمریکا هزاران کیلومتر از غرب آسیا دور است و نگرانی های او با جنس نگرانی های کشورهای منطقه و مردم آن بسیار با هم تفاوت دارد.

مردم غرب آسیا نگران آینده خود، فرزندانشان، کشورشان و امنیت و صلحی است که به خاطر سیاست های آمریکا از دست رفته است، اما آمریکا نگران عقب افتادن سیاست هایی است که بر اساس آنها قرار بود خاورمیانه جدید شکل بگیرد.

آمریکایی ها تصور می کردند که پس از دست یافتن به توافق هسته ای می توانند با نفوذ بر جمهوری اسلامی ایران شکاف های موجود در منطقه را بر طرف کنند. شکاف هایی که حتی تا آستانه درگیر شدن هم پیش رفت.

توقع و انتظار آمریکا از توافق هسته ای این بود که جمهوری اسلامی ایران هم به مانند دیگر کشورهای منطقه غرب آسیا و خلیج فارس تن به خواسته ها و سیاست های او بدهد اما ایران کشوری نیست که بخواهد دست به این کار بزند. خام اندیشی و خوش خیالی آمریکایی ها به خاطر نتایج مذاکرات هسته ای آنها را به این اشتباه انداخت.

حتی آمریکایی ها تصور می کردند که توافق هسته ای با ایران نه تنها باعث بهبود روابط با واشنگتن و دیگر کشورهای مرتجع عربی منطقه می شود و در گام بعدی عادی سازی روابط ایران و رژیم صهیونیستی در دستور کار قرار می گیرد، بلکه روابط ایران و روسیه به سردی گراییده و حتی تیره هم خواهد شد.

این برداشت های غلط از همان اشتباهات محاسباتی است که تحلیلگران و کارشناسان آمریکایی آن را تجزیه و تحلیل می کنند اما آن چیزی که می خواهند در نمی آید.

برای همین بود که همواره می گفتند ایران باید در تحولات منطقه و بحران سوریه، عراق و یمن نقش مثبت ایفا کند. نقش مثبت از نظر آنها این است که ایران حمایت خود را از مردم و دولت قانونی سوریه قطع کند، از دولت و مردم عراق حمایت نکند و همچنین حملات آل سعود به مردم یمن را محکوم نکند و از انقلاب آنها هم حمایت نکند.

همکاری های منطقه ای که آمریکا و غرب از آنها سخن می گوید در همین حد و اندازه است. اگر بر فرض چنین همکاری هایی انجام می شد و ایران نقش سازنده دلخواه آمریکا و اروپا را برآورده می کرد، سرنوشت منطقه چگونه رقم می خورد؟

خوب تصورش کنید در صورت چنین اتفاقی، سوریه از هم می پاشید، به چند تکه تبدیل می شد، نیروهای تروریستی در این کشور حاکم می شدند، روند مهاجرت و آوارگی مردم سوریه افزایش می یافت، دشمنی های تروریست های تکفیری علیه ایران هم گسترده تر می شد.

در عراق هم چنین اتفاقی می افتاد. عتبات عالیات که میعادگاه شیعیان عاشق است به دست تکفیری های جنایتکار می افتاد و معلوم نبود چه بلایی سر این شهرهای مقدس می آمد. داعش در بیخ گوش ما قدرت می گرفت و حکومت تشکیل می داد. آنگاه باید در مرزهای خودمان به استقبال جنگ می رفتیم.

اما نقش آفرینی ایران و روسیه در منطقه به ویژه در سوریه و عراق بسیاری از اهدافی که آمریکایی ها در پی آن بوده و هستند، نقش بر آب کرد و دست یافتن به آن را اگر محال نکرده باشد بسیار دشوار ساخت.

هم روسیه خواهان ماندن بشار اسد در قدرت سیاسی سوریه است و هم جمهوری اسلامی ایران. هر دو کشور بزرگ و تأثیر گذار به این نتیجه حساس رسیده اند که رفتن اسد به معنی استقبال از خطرات جدی است که در این فرآیند برای دو کشور رخ خواهد داد.

و برای رسیدن به چنین هدفی تنها راه تحکیم روابط میان ایران و روسیه در همه زمینه ها به ویژه در زمینه تحولات منطقه ای و بین المللی و روابط سیاسی است که گسترش در این حوزه باعث می شود تا دیگر زمینه ها نیز تقویت شود.حوزه نظامی دفاعی و اقتصادی می تواند ظرفیت های دو کشور را برای تقویت روابط افزایش دهد.

تاکنون این آمریکایی ها بوده اند که در بحران سوریه شکست را متحمل شده و میلیاردها دلار را صرف سرنگونی اسد کردند، اما چنین اتفاقی نیفتاد و تنها ننگ حمایت از تروریسم بر پیشانی سران آمریکا و کشورهای مرتجع عرب منطقه باقی ماند.

با ائتلاف روسیه، ایران، سوریه و عراق که بسیار قدرتمندتر و تأثیرگذارتر از ائتلاف هایی است که آمریکایی ها تاکنون در منطقه برای مقابله با تروریسم ایجاد کرده اند، این ائتلاف باعث شده است خط نبرد مقابله با تروریسم تقویت شود و در مقابل توافق هسته ای با ایران هم باعث شود تا نه تنها جمهوری اسلامی در شرایط ضعف قرار نگیرد بلکه قدرت و قوت جمهوری اسلامی ایران هم به نمایش درآید.

آزمایش موشک عماد که روز گذشته انجام شد نشان می دهد که توافق هسته ای هیچ تأثیر بر توانمندی های دفاعی و نظامی ما نخواهد گذاشت.

حملات هوایی و موشکی روسیه به مواضع تروریست های تکفیری در سوریه و حمایت جمهوری اسلامی ایران از این اقدام و همکاری گسترده با این کشور در این زمینه هم آمریکایی ها را ناآمید کرده و هم نگران.

گرچه آمریکا و اروپا مدعی اعمال دیپلماسی برای خروج غرب آسیا از بحران خود ساخته هستند، اما این سیاست راهکار دیپلماسی، در این چند سال گذشته نتوانسته است بحران های منطقه را از میان بردارد چرا که اصلاً دیپلماسی در کار نبود که بخواهد مشکلی را حل کند. اینگونه رفتارها در واقع باعث شده است خط نبرد در خاورمیانه عمیق‌تر شود. عمق این خط نبرد هم با عملکرد آمریکا و همپیمانان او در منطقه به وجود آمده است.

روسیه و ایران اکنون می توانند این خط نبرد عمیق را با نقش آفرینی خود پر کنند. نقاط مشترک بسیاری میان ایران و روسیه وجود دارد اما درمقابل هیچ نقطه مشترکی بین ایران و آمریکا دیده نمی شود.

حتی تبلیغات ضد روسی و ضد ایرانی غرب هم نتوانسته است فضای منفی را علیه دو کشور به نفع آمریکا کند. دستپاچگی از سر تا پای آمریکا می بارد.

انتهای پیام/
 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 20 مهر 1394برچسب:پاتوق نارنجی - داعش ، ایران و روسیه ، ائنلاف ، عراق ، حملات روسیه-,

ساعت 22:1 توسط افشین |

«جیسون چافتز» نماینده جمهوری‌خواه ایالت یوتا نامزدی خود را برای ریاست مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد.
کاندید جدید ریاست مجلس آمریکا + عکس اتاق خبر 24

به گزارش پایگاه خبری کنگره آمریکا، «جیسون چافتز» نماینده جمهوری‌خواه ایالت یوتا امروز-یکشنبه- نامزدی خود را برای ریاست مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد.

چافتز امروز در مصاحبه با «فاکس نیوز» تمایل خود را برای نامزدی ریاست مجلس نمایندگان آمریکا و جانشینی «جان بوینر» نماینده جمهوری‌خواه ایالت اوهایو و رییس کنونی این مجلس، اعلام کرد.

وی معتقد است که «کوین مک‌کارثی» رهبر اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا نمی‌تواند آرای لازم را برای ریاست این مجلس کسب کند.

 
منبع: خبرگزاری ایلنا

ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 13 مهر 1394برچسب:پاتوق نارنجی - مجلس-آمریکا-,

ساعت 6:57 توسط افشین |

مشاور عالی فرمانده نیروی قدس سپاه، با بیان اینکه غرب آسیا صحنه رقابت مقاومت اسلامی به رهبری ایران با دشمنان مقاومت یعنی آمریکایی‌هاست، گفت: اگر در مقابل آمریکایی‌ها کوتاه بیاییم، نفوذ خواهند کرد.

به گزارش شریان نیوز، سردار ایرج مسجدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به تاکیدات اخیر مقام معظم رهبری بر ضرورت مقابله با نفوذ دشمن اظهار داشت: تاکید حضرت آقا چه در امروز و چه در گذشته، بر هوشیاری ملت و مسئولان ایرانی است؛ البته سازمان ها، نهادها و ارگان‌های نظامی و امنیتی بیشتر مورد توجه هستند.

وی افزود: ما نباید غفلت کنیم و باید آمادگی خود را حفظ کرده و در مباحث امنیتی مراقب باشیم که دشمنان ما و به ویژه آمریکایی ها و صهیونیست ها با عناوین مختلف قصد نفوذ در کشور را نداشته باشند.

مشاور عالی فرمانده نیروی قدس سپاه، با بیان اینکه باید مراقب نفوذ دشمن در ارگان ها، نهادها و سطح جامعه باشیم، ادامه داد: تاکیدات اخیر حضرت آقا، درواقع آمادگی و هوشیارباش برای ادامه راه است و الحمدالله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر این موضوع کاملا حساس است. سپاه پاسداران برای جلوگیری از این مساله برنامه‌ریزی می‌کند.
 

سردار ایرج مسجدی، مشاور عالی فرمانده نیروی قدس سپاه

مسجدی با اشاره به ابعاد مختلف نفوذ گفت: نفوذ جنبه امنیتی، اجتماعی، فرهنگی، روانی و اقتصادی دارد؛ ما باید از هر نظر آمادگی داشته باشیم و اجازه نفوذ دشمن را ندهیم.

وی منطقه غرب آسیا را صحنه رقابت و مقابله دانست و تصریح کرد: این رقابت و مقابله بین نیروی مقاومت اسلامی به رهبری و مدیریت جمهوری اسلامی ایران با دشمنان مقاومت یعنی آمریکایی‌ها است.

مشاور عالی فرمانده نیروی قدس، با بیان اینکه ایران باید دست برتر را در مقابل با آمریکایی‌ها در منطقه داشته باشد، خاطرنشان کرد: اگر ما در مقابل آمریکایی‌ها کوتاه بیاییم و ضعیف عمل کنیم، دشمن نفوذ خود را در منطقه اعمال خواهد کرد.

مسجدی تأکید کرد: ما باید ضمن جلوگیری از نفوذ دشمن، نفوذ ایران و نیروهای مقاومت اسلامی را در منطقه گسترش دهیم.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 5 مهر 1394برچسب:پاتوق نارنجی -آمریکا-,

ساعت 7:34 توسط افشین |

 
 
 

 

 
 

معاون سازمان انرژی اتمی خبر داد بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه وارد تهران خواهند شد.

 

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» برخلاف آنچه پیش از این تصور می‌شد و البته برای اولین بار خبرگزاری آسوشیتدپرس ادعا کرده بود؛ در روند بازرسی از مراکز نظامی ایران، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز حضور خواهند داشت.


به گزارش «وطن امروز»، همزمان با اعلام این خبر توسط رویترز، معاون سازمان انرژی اتمی نیز خبر داد بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه وارد تهران خواهند شد. علی‌اصغر زارعان که عضو کارگروه داخلی برجام نیز هست، در این‌باره گفت: در این دور از مذاکره با سازمان انرژی اتمی، بازدید از مراکز نظامی در دستور کار بازرسان آژانس نیست. وی افزود: در این سفر برنامه‌هایی جهت بحث و مذاکره داریم، اما در این دور از مذاکرات اقدام یا دستوری مبنی بر بازدید از مراکز نظامی نیست. معاون رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: این سفر در راستای برنامه جامع اقدام مشترک است که طبق روال گذشته انجام می‌شود و جلسات و مذاکراتی را جهت هماهنگی بیشتر و اقدامات عملیاتی در آینده خواهیم داشت. براساس اظهارات معاون سازمان انرژی اتمی، اگرچه این سفر بازرسان آژانس در قالب برجام است اما آنها فعلا پروژه بی‌سابقه بازرسی‌های ویژه از ایران را کلید نخواهند زد و حضور آنها صرفا برای انجام هماهنگی است. اما انتشار این خبر توسط خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی در حالی است که روز گذشته، خبرگزاری رویترز گزارشی درباره روند بازرسی‌های نظامی از ایران منتشر کرد.

 

رویترز در این گزارش مدعی شد در بازرسی از سایت پارچین، بازرسان آژانس حضور خواهند داشت.  این خبرگزاری به‌نقل از 2 دیپلمات آگاه به توافقات محرمانه ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد هنگام نمونه‌برداری از سایت پارچین، بازرسان سازمان ملل همراه با تکنیسین‌های ایرانی حاضر خواهند بود.  اشاره رویترز به توافق محرمانه میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در حالی است که براساس توافقات انجام شده، این توافق موسوم به «نقشه‌راه» در حوزه نحوه بازرسی‌ها باید محرمانه بماند اما  از ابتدای امضای توافق میان علی‌اکبر صالحی و یوکیا آمانو تاکنون برخی خبرگزاری‌های غربی مدعی شده‌اند به بخش‌هایی از این توافق دست یافته‌اند!  این موضوع باعث اعتراض چندین‌باره ایران شد به‌گونه‌ای که رضا نجفی، نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بارها ضمن انتقاد از رفتار دوگانه آژانس، خواستار پایبندی آمانو به توافق محرمانه شد. نجفی روز جمعه نیز از آمانو خواست نسبت به محتوای توافق محرمانه رازدار باشد. اما این درخواست نجفی از آمانو در شرایطی است که اظهارات اخیر آمانو در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یک بار دیگر نشان داد مدیرکل آژانس به هیچ وجه قابل اطمینان نبوده و نخواهد بود. در حالی که براساس 11 مرحله بازرسی از مراکز هسته‌ای ایران، آمانو باید عدم انحراف در برنامه هسته‌ای ایران را اعلام می‌کرد، او در اظهارنظری عجیب مدعی شد نمی‌تواند درباره مراکزی که ممکن است وجود داشته باشند و ایران آمار آنها را به آژانس نداده، اظهارنظر کند! این اظهارنظر بی‌سابقه که وابستگی مدیرکل آژانس به آمریکا را نشان داده است در واقع یک پیام آشکار برای ایران بود و به همین دلیل تعدادی از کارشناسان مسائل سیاسی در اظهارنظرهایی اعلام کردند ایران به هیچ وجه نباید منتظر ارائه یک گزارش سالم و واقعی از آمانو درباره نتیجه بازرسی‌ها باشد.


با این حال آنگونه که رویترز مدعی شده، بازرسان آمانو در روند بازرسی از پارچین حضور دارند. به گزارش فارس،  دیپلمات‌های غربی بامداد شنبه به رویترز گفته‌اند، ایرانی‌ها مجاز خواهند بود خودشان نمونه‌برداری را انجام دهند اما بازرسان آژانس نیز در محل حضور فیزیکی خواهند داشت و به فعالیت‌های تکنیسین‌های ایرانی دسترسی کامل خواهند داشت. یکی از این دیپلمات‌ها می‌گوید: «این مصالحه‌ای بود تا ایرانی‌ها بتوانند آبروداری کنند و آژانس هم بتواند مطمئن باشد بازرسی‌های مدنظرش، مطابق با ملزومات دقیقش پیش می‌رود».

 

دیپلمات دیگر هم در گفت‌وگو با رویترز عنوان کرده بازرسی‌ها توسط تیمی مرکب از تیم‌های ایران و آژانس انجام خواهد شد، ضمن اینکه دوربین‌ها نیز این فرآیند را تحت نظارت خواهند داشت و آن را ضبط می‌کنند. این دیپلمات درباره گزارش پیشین آسوشیتدپرس گفت: «متأسفانه برخی تحریف‌ها و گزارش‌های غیردقیق در رسانه‌ها طوری وانمود کرده‌اند که گویی ایران، به تنهایی عملیات بازرسی را انجام خواهد داد، این درست نیست». مخالفان «برجام» در کنگره، بارها به گزارش آسوشتیدپرس برای ذکر نقایص توافق با ایران اشاره کرده بودند. دیپلمات اول به خبرگزاری رویترز گفت: «آژانس نگرانی‌ای از این بابت که مطالباتش برآورده می‌شود، ندارد. مساله اصلی این است که آیا ایران نگرانی‌های ما را تا پایان سال برآورده می‌کند یا خیر. آنها، در حال حاضر ظاهرا (به مفاد توافقات) پایبند هستند». خبرگزاری آسوشیتدپرس ماه گذشته در گزارش اولیه‌ای که منتشر کرد مدعی شده بود در توافق محرمانه بین ایران و آژانس، بازرسان بین‌المللی از ورود به سایت پارچین منع می‌شوند و تکنیسین‌های ایرانی وظیفه نمونه‌برداری‌های محیطی از این سایت را به عهده خواهند داشت.  این رسانه آمریکایی که به خبرسازی علیه ایران شهرت دارد، در گزارش بعدی خود متنی را منتشر کرد که مطابق ادعاها، پیش‌نویس اولیه توافق محرمانه ایران و آژانس بود.


براساس ادعای رویترز، بازرسان آژانس به صورت مستقیم در عملیات بازرسی از پارچین حضور خواهند داشت البته اکنون در ایران حضور بازرسان آژانس به معنای حضور تکنیسین‌های تربیت یافته آمریکا در ایران تلقی خواهد شد. اگرچه پیش از این عباس عراقچی - که طی روزهای اخیر اظهارات خلاف واقع او درباره سند چهارم توافق، خدشه‌ای جدی به صداقت روایت تیم مذاکره‌کننده درباره برجام وارد کرده - برای توجیه بازرسی‌ها از پارچین مدعی شده بود ایران اجازه حضور بازرسان آمریکایی را نداده، اما ارنست مونیز، وزیر انرژی آمریکا در توضیح دسترسی آمریکا به بازرسی‌ها گفت همه بازرسان آژانس تربیت یافته شدگان آمریکا هستند و همه آنها در ایالت نیومکزیکو آموزش دیده‌اند. مونیز این را هم گفت که تجهیزات بازرسی نیز عموما ساخت آمریکا هستند. این اظهارنظر مونیز نزد کارشناسان امنیتی اینگونه تفسیر شد که وزیر انرژی آمریکا با این اظهارنظر سعی کرد میزان دسترسی آمریکا به روند بازرسی‌ها و نتیجه آن را به رخ بکشد!


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 22 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - آمریکا-,

ساعت 7:21 توسط افشین |

مقامات آمریکایی و چینی در زمینه امنیت سایبری در حاشیه سفر رئیس جمهور چین به آمریکا در کاخ سفید با یکدیگر دیدار می‌کنند.

به گزارش مشرق، مقامات ارشد آمریکایی و چینی در زمینه امنیت سایبری در حاشیه سفر «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین به آمریکا برای حضور در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل در کاخ سفید با یکدیگر دیدار می‌کنند.

براساس گزارش رویترز، این دیدار در شرایطی برگزار می‌شود که بحث امنیت سایبری یکی از موضوعات اختلاف برانگیز در روابط پکن و واشنگتن است چرا که آمریکا چینی‌ها را متهم اصلی به حملات سایبری می‌داند.

قرار است در دیدار سوزان رایس مشاور امنیت ملی آمریکا و مینگ جی‌هان‌ژو دبیر دفتر سیاسی حزب کمونیست چین با یکدیگر دیدار و موضوع امنیت سایبری را به بحث بگذارند.

همچنین هئیت امنیتی عالی رتبه چینی‌ها با نماینده وزرات خزانه‌داری، رئیس اف.بی.آی و نماینده دستگاه قضایی آمریکا نیز دیدار می‌کند.

مقامات دولت آمریکا چین را به دلیل ناتوانی بر کنترل بر هکرها به ویژه از طرف شرکت‌های خصوصی در این کشور مرود انتقاد قرار می‌دهند.

در اخرین مورد از حملات سایبری از چین به آمریکا، هکرها اطلاعات 20 میلیون کارمند فدرال را ربودند.

منبع: فارس

ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 22 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - دیدار - امنیت‌سایبری- چین - آمریکا -,

ساعت 7:19 توسط افشین |


معاون وزیر دفاع آمریکا می‌گوید این کشور، علی‌رغم امضای سند توافق هسته‌ای با ایران طرح استقرار سامانه پدافند موشکی مشترک در خلیج فارس را پیگیری می‌کند.

خبرگزاری فارس: استقرار پدافند موشکی در خلیج فارس را علی‌رغم توافق هسته‌ای پیگیری می‌کنیم
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، آمریکا علی‌رغم توافق هسته‌ای با ایران، کار بر روی استقرار یک سامانه پدافند موشکی در خلیج فارس را ادامه می‌دهد.

ایران و کشورهای موسوم به گروه 1+5 در تیرماه سال جاری سند پایانی مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای ایران را امضا کردند.

«رابرت شر»، معاون وزیر دفاع آمریکا در امور راهبردی روز جمعه در جلسه استماعی در کنگره این کشور گفت با توجه به اینکه توافق هسته‌ای، موضوع موشک‌های بالیستیک ایران را تحت پوشش قرار نمی‌دهد، پنتاگون کار بر روی استقرار این سامانه پدافند مو شکی مشترک در خلیج فارس را ادامه خواهد داد.

او همچنین در جلسه استماع کمیته نیروهای راهبردی، از کمیسیون‌های فرعی کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «هیچ شکی در ذهن من وجود ندارد که فعالیت‌های موشک‌های بالیستیک ایران کماکان علیه آمریکا و سایر متحدان ما در اروپا، اسرائیل و خلیج (فارس) تهدید هستند.»

مذاکرات هسته‌ای ایران پس از 12 سال از آغاز این پرونده نهایتاً در 23 تیرماه 1394 در مرحله اولیه به سرانجام رسید و با وجود مخالفت‌های جدی لابی صهیونیستی و عرب در مجامع بین‌المللی، در 29 تیر توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد طی قطعنامه 2231 به رسمیت شناخته شد. برخی از کشورهای عربی و در راس آن‌ها عربستان سعودی که ایران را رقیب سرسخت منطقه‌ای خود می‌پندارد پیش و پس از برنامه جامع اقدام مشترک صراحتا مخالفت و نگرانی خود را از توافق اظهار کرده‌اند.

دولت آمریکا با دادن وعده استقرار سامانه دفاع موشکی یکپارچه به سران کشورهای عرب، برای مقابله با آنچه به گفته او «تهدیدهای ایران» است توانسته تا حدودی حمایت این کشورها از توافق هسته‌ای با ایران را جلب کند. 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 21 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - آمریکا-,

ساعت 7:39 توسط افشین |

بین الملل > آمریکا - واحد مرکزی خبر نوشت: رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت توافقنامه هسته ای ایران آنقدر بد است که نیازی به فریبکاری ایران نیست.

جان بینر در ادامه صحبت های خود درباره برنامه جامع اقدام مشترک با ایران ، که قبل از رای گیری در مجلس نمایندگان ایراد شده بود ، گفت:
هر عضو مجلس وقتی که سوگند یاد می کند اول از همه در سوگند او بیان می شود که از قانون اساسی آمریکا در برابر همه دشمنان خارجی و داخلی دفاع می کنم. وقتی که ما این توافقنامه هسته ای با ایران را مد نظر قرار می دهیم وظیفه ما است که تصمیم بگیریم که آیا این توافقنامه آمریکا را ایمن می کند؟ متاسفانه این توافقنامه به مراتب بدتر از هرچیزی است که من بتوانم تصور کرده باشم. رئیس جمهور آمریکا و تیم مذاکره کننده دولت وی ، تک تک وعده های خود را نقض کردند. آیا این توافقنامه باعث برچیده شدن برنامه هسته ای ایران می شود و یا اینکه آیا باعث مسدود شدن مسیر آنها به سمت سلاح هسته ای خواهد شد؟ درحالیکه چنین وعده ای داده بودند پاسخ این است که « خیر».
جان بینر در ادامه اظهارات خود مدعی شد:
این توافقنامه به ایران اجازه می دهد تا هزاران سانتریفوژ هسته ای اش بچرخند درحالیکه همین امروز هم می چرخند. در طی ده سال آینده در بهترین وضعیت، این توافقنامه به ایران اجازه می دهد که به کشور دارنده یک جایگاه هسته ای دست یابد. آیا این توافقنامه بر راستی آزمایی بنا شده است؟ خیر! به نظر می رسد که توافقنامه جانبی، به ایران اعتماد می کند تا این کشور خودش اقدام به بازرسی از یک سایت مهم کند که رژیم ایران در آن درباره چاشنی های هسته ای آزمایش کرده بود. البته که ما اصل توافقنامه جانبی را مشاهده نکرده ایم. ما نمی دانیم که آیا این توافقنامه بخش های مخفی دیگری هم دارد یا خیر! 
وی افزود:
آیا این توافقنامه اجازه می دهد که بازرسان بتوانند درهر مکانی و در هر زمانی به صورت بیست و چهار ساعته در هفت روز هفته دسترسی داشته باشند؟ خیر ! بازرسان باید بیست و چهار روز صبر کنند تا به سایت های مشکوک دسترسی داشته باشند. آیا تحریم ها بازخواهند گشت؟ خیر! دولت آمریکا اذعان می کند که هیچ چیزی در سازمان ملل به صورت بازگشت پذیری سریع نیست. آیا این توافقنامه باعث تعطیل شدن برنامه موشک بالستیک ایران خواهد شد؟ خیر! این توافقنامه در واقع تحریم های تسلیحاتی و موشکی ایران را به ترتیب پس از پنج و هشت سال برخواهد داشت و به ایران اجازه می دهد که موشک های بالستیک بین قاره ای تولید کند که قادر به پرتاب کلاهک هسته ای به آمریکا باشند.
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت:
آیا این توافقنامه روی وضعیت ایران به عنوان کشور پیشتاز در حمایت از تروریسم تاثیر می گذارد؟ بله تاثیر می گذارد اما این توافقنامه میلیاردها دلار پول را به ایران می دهد تا از فعالیت های تروریستی خود در آن منطقه از دنیا حمایت بیشتری بکند . این توافقنامه به فرمانده در سایه ایرانی (اشاره به سردار سلیمانی) که مسئول مرگ صدها نظامی آمریکایی در عراق است مصونیت می بخشد. همه این ها که گفته ام درصورتی است که ایران فریبکاری نکند. این توافقنامه آنقدر بد است که آیت الله(خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران) حتی مجبور نیست فریبکاری کند تا فقط چند گام با سلاح هسته ای فاصله داشته باشد!
جان بینر در ادامه اظهارات خود گفت:
جنگ ما برای متوقف کردن این توافقنامه بد تازه شروع شده است.

 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 21 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - کنگره آمریکا - توافق هسته ای ایران و پنج بعلاوه یک (برجام) - -,

ساعت 7:23 توسط افشین |

بین الملل > آمریکا - واحد مرکزی خبر نوشت: رئیس جمهور آمریکا در واکنش به رای گیری در مجلس نمایندگان گفت: اکنون ما باید مشغول کار مهم اجرا و راستی آزمایی این توافقنامه شویم تا اینکه ایران نتواند به دنبال سلاح هسته ای باشد.

پایگاه اینترنتی کاخ سفید متن بیانیه باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در واکنش به رای گیری امروز برجام در مجلس نمایندگان آمریکا را منتشر کرد.
در بیانیه باراک اوباما درباره رأی مجلس نمایندگان درباره برجام آمده است: رای امروز در مجلس نمایندگان آمریکا تازه ترین علامتی است که خاطر نشان می کند هرچقدر اعضای کنگره توافقنامه تاریخی با ایران را ، که مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته ای می شود، بیشتر مطالعه کنند حمایت آنها از این توافقنامه نیز بیشتر خواهد شد. درحالیکه ما سرنوشت ساز ترین بحث امنیت ملی از زمان تصمیم به تهاجم به عراق را خاتمه می دهیم ، من خشنودم که قانونگذاران آمریکایی به ریاست نانسی پلوسی، رئیس دموکرات های مجلس نمایندگان، دقت به خرج دادند تا تصمیم شان درباره توافقنامه مبتنی بر ابعاد مثبت آن باشد و اکنون این نمایندگان درحال پیوستن به همپیمانان و شرکای ما در سراسر جهان هستند ، همان همپیمانانی که درحال برداشتن گام هایی هستند که اجازه اجرای این توافقنامه بلند مدت و جامع را می دهد.
اکنون ما باید مشغول کار مهم اجرا و راستی آزمایی این توافقنامه شویم تا اینکه ایران نتواند به دنبال سلاح هسته ای باشد. در اجرای این توافقنامه ، ما فصل تازه ای از رهبری آمریکا برای دنبال کردن جهانی امن تر و امید بخش تر را نگارش می کنیم.

 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 21 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - توافق هسته ای ایران و پنج بعلاوه یک (برجام) - باراک اوباما - -,

ساعت 7:21 توسط افشین |


دولت آمریکا روز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای رسما اعلام کرد که در صورت تصویب قطعنامه «عدم پذیرش برجام» در کنگره، باراک اوباما آن را وتو خواهد کرد.

خبرگزاری فارس: کاخ سفید رسما اعلام کرد اوباما مخالفت کنگره با توافق را وتو می‌کند
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، کاخ سفید روز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای، رسما اعلام کرد در صورتی که کنگره آمریکا طرح «عدم پذیرش از توافق هسته‌ای» را تصویب کند، باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا آن را وتو می‌کند.

هرچند مقامات دولت آمریکا پیش از این هم این مسئله را اعلام کرده و برای رسیدن به حد نصاب لازم جهت حفظ حق وتوی رئیس‌جمهور تلاش کرده بودند، اما این اولین بار است که دولت اوباما رسما تصمیم خود را اعلام می‌کند.

کاخ سفید در این بیانیه با بیان اینکه رد توافق هسته‌ای در کنگره، «جامعه جهانی» را از نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران بازداشته و دست تهران را برای گسترش برنامه هسته‌ای باز می‌گذارد، تأکید کرده است که دولت آمریکا «قویا مخالف» قطعنامه عدم پذیرش توافق است.

بر اساس قانونی که اردیبهشت ماه امسال در کنگره تصویب شد، قانونگذاران آمریکایی تا روز 26 شهریور برای اعلام نظر در مورد توافق زمان دارند. «اد رویس» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان ماه گذشته طرح عدم پذیرش توافق هسته‌ای را به کنگره برد و قرار است به زودی در مورد آن رأی‌گیری شود.

در صورتی که این طرح تصویب شود، اوباما 12 روز برای وتوی آن زمان خواهد داشت، که در آن صورت مخالفان توافق باید دو سوم نمایندگان کنگره را با خود همراه کنند تا بتوانند بر حق وتو غلبه کنند. این در حالی است که با اعلام حمایت بیش از 34 عضو سنا، که 100 عضو دارد، تلاش مخالفان توافق از حالا شکست‌ خورده است.

در بخشی از بیانیه اوباما آمده است: «تصویب این قطعنامه، ضربه‌ای مهلک به اعتبار آمریکا به عنوان یک رهبر دیپلماسی زده و نهایتا می‌تواند موجب ناکارامد شدن گزینه‌های اقدام نظامی شود.»

در این بیانیه دو صفحه‌ای ضمن تشریح برخی مفاد توافق هسته‌ای، کاخ سفید بار دیگر به اتهام‌زنی علیه ایران پرداخته است: «در حالی که نگرانی‌هایمان در مورد برنامه هسته‌ای ایران را با توسل به "برجام" مرتفع می‌کنیم، در عین حال دولت نسبت به حمایت ایران از تروریسم، نقش ثبات‌زدای آن در منطقه و نقض حقوق بشر کاملا هوشیار مانده و نگرانی‌های مشترکی در این رابطه با کنگره و مردم آمریکا دارد. به همین دلیل هم هست که ما به اجرای قدرتمند تحریم‌هایمان علیه این فعالیت‌ها ادامه داده و با به کارگیری ابزارهای یک و چندچانبه، همکاری نزدیکی با شرکای منطقه‌ای‌مان برای مقابله با آن‌ها خواهیم داشت.»

در پایان بیانیه کاخ سفید آمده است: «رئیس‌جمهور تصریح کرده است که هر مصوبه‌ای را که از اجرای موفق برجام جلوگیری کند، وتو خواهد کرد. اگر قطعنامه شماره 64 (رد برجام)، به رئیس‌جمهور ارائه شود، رئیس‌جمهور قطعنامه را وتو می‌کند.»


ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 18 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - آمریکا--,

ساعت 8:2 توسط افشین |

مرجع : فارس
اشتون کارتر می‌گوید: هرگونه اقدام نظامی علیه ایران با وجود «برجام» موثرتر خواهد بود؛ تسهیلات هسته‌ای ایران کوچک‌تر خواهد شد و راستی آزمایی‌ها اطلاعات بیشتری را برای اقدام نظامی علیه ایران در اختیار آمریکا قرار می‌دهد.
کارتر: گزينه نظامي برضد ايران واقعيست

به گزارش افکارخبر، اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا در یادداشتی که روزنامه یواس‌ای تودی آن را منتشر کرده، مدعی شده است که توافق هسته‌ای با ایران فرصتی را برای از بین بردن یک تهدید هسته‌ای بزرگ فراهم آورده است.

به نوشته کارتر، با اجرای برجام، یک منبع مهم ریسک در منطقه‌ای پرتنش حذف خواهد شد. توافق بخشی از راهبرد کلا‌تر آمریکا برای دفاع از منافعش، دفاع از دوستانش، بالاخص اسرائیل و مواجهه با ایران و داعش است.

وزیر دفاع آمریکا گزینه نظامی علیه ایران را واقعی خوانده و تصریح کرده است که این گزینه برای آینده نیز به خوبی باقی خواهد ماند. به باور وی، هیچ چیز در ایران نمی تواند جلوی پنتاگون را در حمله به این کشور در صورت نیاز بگیرد.

اشتون کارتر همچنین مدعی شده است که هرگونه اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران با وجود برجام موثرتر خواهد بود؛ تسهیلات هسته‌ای ایران کوچک‌تر خواهد شد و راستی آزمایی‌ها اطلاعات بیشتری را برای اقدام نظامی علیه ایران در اختیار آمریکا قرار می‌دهد.

وزیر دفاع ایالات متحده ضمن اشاره به اینکه برجام تمام مشکلات کشورش با ایران را حل نخواهد کرد، از سیاست نظامی آمریکا در خاورمیانه به عنوان «رو به جلو» نام برده و افزوده است: ما در حال جلوگیری از تهدیدات منطقه‌ای و حفظ وضعیت نظامی قدرتمند در خاورمیانه هستیم.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در جمعه 13 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - کارتر-گزينه نظامي- ايران -,

ساعت 19:44 توسط افشین |

دونالد ترامپ

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای رادیویی زمانی که سخن از نیروی قدس و فرمانده آن به میان آمد، این سازمان نظامی ایرانی را با شبه‌نظامیان کرد اشتباه گرفت.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ، یکی از نامزدهای مطرح و جنجالی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، که انتقادات زیادی به تفاهم هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 وارد ساخته، حتی اطلاعات ابتدایی نیز درباره منطقه خاورمیانه و بازیگران آن ندارد.

ترامپ در گفتگویی رادیویی با هیو هویت، یک مجری سرشناس و محافظه‌کار رادیویی، گفت: "شما از من نام‌ها را می‌پرسید - فکر می‌کنم این کار احمقانه است. من بازیگران فردی را نمی‌شناسم. هیچگاه آنها را ندیده‌ام. من هیچگاه در موقعیتی نبوده‌ام که آنها را بشناسم."

در بخشی از این گفتگو هویت از ترامپ پرسد که آیا قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس، را می‌شناسد؟ وی پاسخ داد: "بله، اما ادامه بده، کمی به من بگو، ادامه بده، بگو."

هویت گفت: "او فرمانده نیروهای قدس است."

اما ترامپ چنین فکر کرد که هویت به کردها اشاره دارد و در جواب گفت: "کردها، واقعا رفتار خیلی بدی با آنها شده است."

در این حین هویت که متوجه اشتباه ترامپ شده بود، گفت: "نه، کردها نه، نیروی قدس ایران، نیروی قدس سپاه پاسداران ایران."

ترامپ که سعی در پوشاندن این گاف داشت گفت: "بله، بله، من فکر کردم شما می‌گویید کردها."

ترامپ که یکی از غول‌های عرصه املاک در آمریکا به شمار می‌رود هرگز مسئولیت دولتی نداشته و تجربه ناچیزی در حوزه برخورد با دولت‌های خارجی دارد.

ترامپ در این گفتگو همچنین اذعان کرد که آشنایی چندان با حماس و حزب‌الله و یا شخصیت‌های بارز گروه‌های مهم در خاورمیانه ندارد و "وقتش که برسد" همه آنها را خواهد شناخت.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

+ نوشته شده در جمعه 13 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - آمریکا -,

ساعت 19:37 توسط افشین |

انتشار عکسی از یک پدر ور فرزند ایرانی در صفحه فیسبوک یک عکاس آمریکایی موجب شد تا رئیس جمهور ایالات متحده نسبت به ان واکنش نشان دهد.
عکسی از ایران که اوباما را وادار به واکنش کرد

به گزارش افکارخبر،
کامپلکس، «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا، در اظهار نظری که برای عکس یک پدر و پسر ایرانی در فیسبوک نوشت، نوع‌دوستی نوجوان تبریزی را «الهام‌بخش» خواند.

در این عکس حکایت نوجوانی روایت می‌شود که به گفته پدرش، در پنج سالگی هنگام بردنِ میوه‌های خریداری‌ شده به سمت خانه، همه آنها را به رهگذران می‌بخشد.

واکنش اوباما به عکسی از ایران

اوباما در زیر این تصویر نوشته است: امیدوارم این مرد جوان هرگز تمایلش را برای کمک به دیگران از دست ندهد. من هم به تلاش‌هایم برای ساختن جهانی بهتر، که همه جوانان مشابه او به استحقاق واقعی خودشان برسند، ادامه خواهم داد.

عکسی که رئیس جمهوری آمریکا برای آن نظر نوشته در صفحه پرطرفدار «آدم‌های نیویورک» منتشر شده که عکاس آن به ایران سفر کرده است.

واکنش اوباما به عکسی از ایران

تصویر پدر و فرزندی که اوباما در واکنش به اظهارات آنها وادار به واکنش شده است.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در جمعه 13 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - اوباما -,

ساعت 19:23 توسط افشین |

نظامیان آمریکایی

 

تعدادی از سیاستمداران عراقی با اشاره به سوء استفاده آمریکا از اوضاع امنیتی و سیاسی غیرعادی در عراق در مورد بازگشت نظامی آمریکا به خاک کشورشان ابراز نگرانی کرده و هشدار دادند.

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، تعدادی از سیاستمداران و ناظران عراقی با اشاره به اینکه آمریکا با سوء استفاده از اوضاع سیاسی و امنیتی غیرعادی در عراق در صدد بازگشت نظامی به این کشور هستند، ابراز نگرانی کرده و هشدار دادند.

اقدامات مشکوک آمریکا در عراق

این گروه در مورد گام ها و تحرکات مشکوک و خطرناک دولت آمریکا در عراق به منظور استقرار مجدد نیروهای نظامی در مناطق و شهرهای مختلف این کشور هشدارهای جدی دادند و اعلام کردند: آمریکا در صدد است از سرگرم بودن مردم عراق و رسانه ها و نیز محافل مختلف سیاسی به مسائل متعدد از جمله اصلاحات و تظاهرات به اضافه جنگ علیه داعش در چند جبهه به نفع بازگشت نظامی به عراق بهره برداری کند.

این در حالی است که رسانه ها و محافل سیاسی عراقی در چند روز گذشته اطلاعاتی را منتشر کردند، مبنی بر اینکه واشنگتن صدها سرباز و تجهیزات نظامی از جمله هواپیماهای آپاچی را به «ربیعه» از توابع استان «نینوا» و نیز «الحبانیه» در استان «الانبار» ارسال کرده و علاوه بر این حضور نظامی خود را در برخی مناطق اقلیم کردستان تقویت کرده است.
سربازان آمریکایی با هماهنگی کدام مرجع وارد خاک عراق شدند؟

اما چگونگی ورود این تعداد از سربازان آمریکایی به عراق که کم هم نیستند، و احتمال هماهنگی با یک طرف مشخص عراقی در این خصوص سوال برانگیز است.
همچنین این سوال مطرح است که این طرف عراقی کیست؟ چگونه پارلمان به عنوان عالی ترین مرجع نظارتی و قانونی کشور از این وضعیت بی خبر است؟

از سوی دیگر منابع آگاه تاکید کردند که شخصیت های سیاسی عالی رتبه در مورد واقعیت اقدامات مشکوک آمریکا و چگونگی موضع دولت عراق در قبال آن، «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق کشور را مورد سوال قرار داده و از او توضیح می خواهند.

گزینه های جسورانه آمریکا در عراق

این در حالی است که رسانه های آمریکایی و غربی نیز اخیرا اعلام کردند که وزارت دفاع آمریکا «پنتاگون» در حال بررسی گزینه های موسوم به «گزینه های جسورانه» برای مقابله با داعش در الانبار است و اعزام نیروهای زمینی ویژه یکی از این گزینه ها است.
این چیزی است که تعدادی از مسئولان بلندپایه نظامی و سیاسی آمریکا در دو ماه گذشته بارها از آن سخن گفته اند.

تکاپوی مشکوک سفارت آمریکا در بغداد

تحرکات مشکوک آمریکا در عراق همزمان با تکاپوی سفارت آن در بغداد است که از طریق هماهنگی با سایر سفارت های خارجی در بغداد و نیز طرفها و شخصیت های سیاسی و رسانه های عراقی صورت می گیرد و هدف از آن ترتیب دادن تظاهرات مردمی در راستای تحقق منافع و دستور کار مورد نظر آمریکا است.

در این میان برخی منابع عراقی اعلام کردند که «استوارت جونز» سفیر آمریکا در عراق شخصا برگزاری نشست ها در داخل سفارت را تحت نظارت داشته و در این خصوص از حمایت گروههای سیاسی و رسانه ای و نیز سازمان های جامعه مدنی عراق برخوردار است.
نکته قابل ملاحظه اینکه این سازمانها به دیکته های سفارت آمریکا در خصوص تحرکات و شعارها و نیز درخواست هایی که باید در تظاهرات مطرح شود، عمل می کنند.

فشار بر مسئولان عراقی برای استعفا

بنابر اعلام این منابع، دستور کار آمریکایی مبتنی بر اعمال فشار هرچه بیشتر بر مسئولان مختلف عراقی و نیز نهادها و شخصیت های سیاسی این کشور است، به این منظور که تعداد هرچه بیشتر آنان را به استعفا مجبور کرده و یا آنان را برکنار کند.

آمریکا این روند را از استانداران و مسئولان شوراهای استانداری آغاز کرده و وزیران هدف بعدی آن هستند.
آمریکا در نظر دارد با در پیش گرفتن این روند فضایی را به وجود آورد که بر اساس آن پارلمان و دولت را منحل کرده و وجهه نیروها و جریان های سیاسی اسلامگرا را خدشه دار کند و به افکار عمومی نیز اینگونه القا کند که احزاب مذهبی مسئول ویرانی و فسادی هستند که از 12 سال پیش در ین کشور ریشه دوانده است.

واشنگتن به این اکتفا نکرده و بر اساس دستور کار مورد نظر خود مراجع دینی را نیز به طور غیر مستقیم  با استفاده از کانال های ماهواره ای هدف قرار داده است و با استفاده از شبکه های اجتماعی و برگزاری تظاهرات با رویکردهای مدنی لائیک نیز مراجع را  هدف حمله مستقیم قرار داده است.
حضور سعودی ها و قطری ها و ترک ها در کنسولگری آمریکا

به گفته این منابع نشست های مشابه سفارت آمریکا در بغداد، در ساختمان کنسولگری آن در اربیل نیز برگزار شد و در آن شخصیت هایی با تابعیت قطری، سعودی، اماراتی، ترک و انگلیسی و نیز شخصیت های کُرد و نمایندگان شبکه های ماهواره ای عراق و سازمانهای جامعه مدنی حضور داشتند.
نماینده  شبکه «البغدادیه» که از قاهره پخش می شود و شبکه «الشرقیه» با مدیریت «سعد البزاز» و شبکه «التغییر» نزدیک به شخصیت هایی از ائتلاف اتحاد نیروهای عراقی و شبکه «دجله» با مالکیت «جمال الکربولی» رئیس فراکسیون «الحل» از جمله حاضران در این نشست بودند.

منبع: پایگاه خبری -تحلیلی العهد


ادامه مطلب

+ نوشته شده در پنج شنبه 12 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - آمریکا-,

ساعت 8:54 توسط افشین |

 
ارزیابی جدید نظامیان ارشد پیشین آمریکایی از برجام
توافق با ایران منجر به نبرد در خاورمیانه می‌شود/ایران به کمک برجام به بازارهای تامین فن‌آوری و تسلیحات جهانی دست می‌یابد

جمعی از ژنرال‌ها و مقام‌های اطلاعاتی پیشین آمریکا در گزارشی پیش‌بینی کردند که برجام احتمال افزایش نبرد با ایران را فزون‌تر می‌کند .

خبرگزاری فارس: توافق با ایران منجر به نبرد در خاورمیانه می‌شود/ایران به کمک برجام به بازارهای تامین فن‌آوری و تسلیحات جهانی دست می‌یابد
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در حالی‌که باراک اوباما رییس جمهور آمریکا امروز (چهارشنبه) موفق شد حمایت سی و چهارمین قانونگذار این کشور (باربارا میکولسکی ، سناتور دموکرات ایالت مریلند) را در حمایت از برجام کسب کند، برخی نظامیان ارشد و تحلیلگران اطلاعاتی پیشین آمریکا در گزارشی ارزیابی کردند که توافق هسته‌ای با ایران منافع آمریکا را تهدید می‌کند و احتمال افزایش نبرد نظامی را در خاورمیانه بیشتر خواهد کرد.

 در این گزارش که از سوی اندیشکده «جینسا» وابسته به محافل یهودی آمریکا انتشار یافته، آمده است: «برجام ایران را قادر می‌سازد حمایت خود را در نبردهای نیابتی و خرابکارانه بیشتر کرده که موجب تشدید نبردهای قومیتی شده و ماشه نبردهای هسته‌ای و متقارن منطقه‌ای را خواهد کشید.»

در بخش دیگر این نامه آمده است: «این توافق علاوه بر این، باعث افزایش دسترسی حکومت توسعه طلب ایران به بازارهای تامین منابع، فن‌آوری و تسلیحاتی جهانی مورد نیاز برای افزایش قابلیت‌های تهاجمی در منطقه حیاتی خلیج فارس شده و ایران موشک‌های برد بلند بالستیک کسب کرده و سامانه‌های دیگر مهم تسلیحاتی خود را گسترش می‌دهد.»

در ادامه این گزارش عنوان شده است: «در تضاد با انتخاب نادرست حمایت از برجام  و مواجهه نظامی ، این توافق احتمال خطر خصومت با  ایران را افزایش می‌دهد.با توجه به راهبردهای زیان آمیز برای آمریکا، اجرای برجام موجب افزایش برخورد سیاسی و نظامی در خاورمیانه می‌شود که خطرات قابل توجه‌تری را نسبت به مفروضیات برنامه فعلی دارد.»

از ژنرال‌های ذخیره برجسته در این گزارش می‌توان به «جیمز کانوی» ، چاک والد»، «مارک فیتتز جرالد» و «جان برد» اشاره کرد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

+ نوشته شده در پنج شنبه 12 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - آمریکا-,

ساعت 8:45 توسط افشین |

هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب خاطرات خود، سیاست خارجی مؤثر را استفاده هم‌زمان از چماق و هویج معرفی کرده و پیدا کردن توازن درست میان این دو را بیش از علم، نیازمند هنر دانسته است.
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در یادداشتی به قلم «محمد حسن محبی» تهدیدهای تو خالی خالی آمریکا علیه ایران و ادعای روی میز بودن همه گزینه ها نوشت:

هر از چند گاهی جمله همیشگی و معروف همه گزینه‌ها روی میز است از زبان مقامات آمریکایی شنیده می‌شود. اظهارات باراک اوباما در فروردین ماه سال جاری در گفت‌وگو با روزنامه نیویورک تایمز و یا سخنرانی خرداد ماه وی در جمع یهودیان آمریکا از این دست بلوف‌ها است.

هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب خاطرات خود، سیاست خارجی مؤثر را استفاده هم‌زمان از چماق و هویج معرفی کرده و پیدا کردن توازن درست میان این دو را بیش از علم، نیازمند هنر دانسته است؛ از این روی و با توجه به بسیاری از شواهد دیگر، منظور از گزینه روی میز، چماق حمله نظامی است.

اما بررسی زوایای مختلف هنر مذاکره و دیپلماسی در پناه تهدید، خود هنری ظریف‌تر می‌طلبد. از این رو بررسی امکان تحقق گزینه نظامی هدف نوشتار پیش رو قرار گرفته است.

در چند وقت اخیر، موجی از اظهارات تهدیدآمیز و به تبع آن فضاسازی گسترده رسانه‌ای آغاز شده است. مقامات نظامی آمریکا از جمله اشتون‌کارتر (وزیر دفاع)، ژنرال جیمز ماتیس (رئیس سابق ستاد فرماندهی ارتش) و مارتین دمپسی (فرمانده ستاد مشترک ارتش) طی اظهاراتی جداگانه در تیر ماه سال جاری بر اعتبار یک حمله نظامی به منظور تخریب تاسیسات هسته‌ای ایران تاکید کرده‌اند.

اما فارغ از همه هیاهو و جنجال‌های رسانه‌ای و تقسیم کار هوشمندانه نظام سلطه، یک سؤال اساسی به ذهن متبادر می‌شود و آن این است که واقعیت پس پرده چیست؟

 براساس گزارش نشریه نظامی گلوبال نایت در تیرماه، تمرکز عملیات نظامی پنتاگون بر جاهایی است که هواپیما می‌تواند بدون درگیر شدن با عواقب کار خود، بمباران کند. در انتهای این گزارش آمده است تسلیحات خریداری شده آمریکا طی سال‌های اخیر (برد کوتاه و پرتاب‌شونده از هواپیما) در عملیات فرضی علیه روسیه، چین و ایران کارآمد نخواهد بود نکته قابل توجه این که آیا آمریکا با حمله به تاسیسات نظامی ایران و حتی انهدام آن، توان نابودی دانش هسته‌ای را که در دل و جان دانشمندان باغیرت ایرانی نهادینه شده است، دارد؟

نکته‌ای که پایگاه آمریکایی بیزنس اینسایدر نیز در خصوص بمب نفوذگر مهمات انبوه از قول آگنوس کینگ سناتور ایالت کینگ، به آن اشاره می‌کند همین است. کینگ در این خصوص می‌گوید؛ اول اینکه شما نمی‌توانید دانش‌ هسته‌ای آنها را بمباران کنید و دوم هیچ ضمانتی وجود ندارد که یک دور از حملات هوایی برای چنین منظوری کافی باشد.

 پس از جنگ عراق که ارمغان آن برای مردم آمریکا کشته شدن بیش از 4200 سرباز و هزینه مستقیم آن بیش از چند هزار میلیارد دلار برآورد شده است، مشاهده می‌شود که فضای داخلی آمریکا به لحاظ روانی به هیچ عنوان تحمل جنگی دیگر را ندارد به‌گونه‌ای که براساس نظرسنجی مؤسسه گالوپ، همزمان با ادعای آمریکایی‌ها برای حمله به سوریه، 51 درصد از مردم این کشور صراحتا و 13 درصد با اطمینان کمتر مخالف حمله نظامی بودند.

نکته دیگر این است که هر جنگ و لشکرکشی نیاز به بودجه دارد و آمریکا برای شروع جنگی جدید به بودجه بیشتری نیاز دارد؛ در این باره می‌توان به گزارش صندوق بین‌المللی پول اشاره کرد. براساس این گزارش، ایالات متحده ناگزیر است تا برای پیشگیری از بروز اختلال در هزینه‌های جاری و بازپرداخت بدهی‌ها، مالیات‌ها را تا دو برابر افزایش دهد؛ لذا آغاز جنگی جدید در گستره‌ای جهانی با ایران، اضمحلال اقتصادی این کشور را در پی خواهد داشت.

نکته بعدی این که آمریکا پس از جنگ‌های افغانستان و عراق به صورت مستقیم وارد هیچ جنگ دیگری نشده است. باراک اوباما در سخنرانی خردادماه سال گذشته در دانشکده نظامی وست پوینت ایالت نیویورک با اشاره به رویکرد آمریکا مبنی بر عدم مداخله مستقیم و تحقق اهداف به دست بازیگران منطقه‌‌ای، دکترین نظامی خود را بر مبنای جنگ‌های نیابتی و استفاده از بازیگران مزدور منطقه‌ای عنوان کرد.

از سوی دیگر، بر مبنای گزارش راهبردی شاخص قدرت نظامی آمریکا در سال 2015، ارتش آمریکا از لحاظ ظرفیت و قابلیت با شرایط مطلوب خود فاصله چشمگیری دارد و در این شرایط آغاز جنگی جدید و حتی هماورد‌طلبی و تهدید کشوری دیگر را نمی‌تواند عهده‌دار شود.

اما علت حجم انبوه تهدید و فضاسازی علیه ایران چیست؟ نخست، باراک اوباما و سایر مقامات  آمریکایی ناگزیرند تا برای پاسخگویی به انتقادات شدید (به خصوص توسط اسرائیل) به ایران بتازند. بر کسی پوشیده نیست که زمام امور در آمریکا در دست یهودیان قرار دارد و هر مقام آمریکایی باید برطرف کننده دغدغه‌ همه طیف‌های فکری صهیونیست‌ها باشد، چه طرفدار جنگ و چه طرفدار مذاکره.

از سوی دیگر، برای زمامداران آمریکایی مهم است که بتوانند سیاست مطلوب خود را برای مخالفان نیز توجیه کنند. به عنوان مثال می‌توان به مصاحبه باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا با تلویزیون اسرائیل اشاره کرد. وی در حالی که سعی داشت مذاکرات هسته‌ای را توجیه و از انتقادات جنگ‌طلبانه تندروهای اسرائیلی بگریزد به این نکته اذعان کرد که راه‌حل نظامی، برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نخواهد کرد. وی ادامه داد که حتی اگر ایالات متحده در اجرای چنین راه‌حلی مشارکت کند باز هم تنها شاهد کاهشی موقت در سرعت فعالیت‌های ایران و نه حذف کامل آن خواهیم بود.

اما نگاهی دقیق‌تر به اظهارات مقامات آمریکایی تداعی‌کننده ضرب‌المثل ایرانی «به مرگ بگیر تا به تب راضی شود» است، در غیر این صورت استفاده جو بایدن معاون رئیس‌جمهور آمریکا از صفت «بسیار خطرناک» برای حمله نظامی به ایران در سخنرانی در «اندیشکده واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک» چگونه توجیه‌پذیر است؟

اما از همه مهمتر یادداشتی است که روزنامه نیویورک تایمز دو روز قبل از توافق وین (برجام) منتشر کرد. این یادداشت در دفاع از توافق نوشته است: «توافق ژنو برای اولین‌بار در طول سال‌های گذشته برنامه هسته‌ای ایران را به طرز بی‌سابقه‌ای متوقف کرده است. ایران به جای اضافه کردن سانتریفیوژهای بیشتر، نصب بیشتر آنها را متوقف کرده و اورانیوم غنی شده 20 درصدی خود را حذف یا رقیق کرده و بازرسی‌های بیشتر آژانس را مجاز کرده است. هیچ یک از منتقدان توافق هسته‌ای از بنیامین نتانیاهو گرفته تا نامزدهای جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، یک راه‌حل جایگزین که حتی بتواند ضامن دست‌یابی به دستاوردهای از سال 2013 به بعد باشد را ارائه نکرده‌اند. آمریکا چه در زمان ریاست جمهوری اوباما یا رئیس‌جمهور بعدی قرار نیست با ایران وارد جنگ شود.»

گفتنی است آمریکا و متحدانش پیش از این در جریان جنگ تحمیلی و در حمایت همه‌جانبه از رژیم بعثی عراق توان خود را در مقابله نظامی با جمهوری اسلامی ایران آزموده و از این آزمون با ناکامی بیرون آمده بودند و این در حالی است که توان نظامی و سیاسی و منطقه‌ای ایران اسلامی در حال حاضر و در مقایسه با آن دوران از رشد و شتاب مثال‌زدنی و فراوانی برخوردار است و در مقابل، آمریکا و متحدانش از آن هنگام تاکنون روی قوس نزولی قدرت در حرکت بوده‌اند تا آنجا که به قول تحلیل‌گر نیویورک تایمز «آمریکا به اندازه پیشروی در مقیاس یک بند انگشت هم توان یک حمله نظامی تازه و جدید در خاورمیانه را ندارد.«

اکنون باید به دیدگاه آمریکا در اظهارات خانم هیلاری کلینتون - وزیرخارجه وقت آمریکا- بازگشت که برای مقابله با ایران اسلامی به بهره‌گیری از فرمول همزمان «چماق و هویج» اشاره کرده بود. این دیدگاه که شواهد و مستندات فراوانی در تائید آن قابل ارائه است، می‌تواند و باید نشان‌دهنده این واقعیت باشد که تهدید آمریکا به استفاده از گزینه نظامی برای مقابله با ایران فقط در حد و اندازه یک «لاف گزاف» قابل ارزیابی است و به قول هفته‌نامه آمریکایی «ویکلی استاندارد»؛ در ارزیابی موقعیت آمریکا در مقابل ایران «تمامی روسای‌جمهور آمریکا از کارتر تا اوباما در یک نقطه با امام خمینی(ره) اشتراک نظر دارند و آن، این که آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.»

ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 10 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - آمریکا ، بلوف ، اوباما-,

ساعت 13:14 توسط افشین |

دبیر کل عصائب اهل الحق عراق با اشاره به نقش موثر نیروهای مردمی در آزاد سازی اراضی تحت اشغال داعش اعلام کرد که ماموریت نگهداری مناطق آزاد شده از داعش به نیروهای مردمی واگذار شده است.
به گزارش مشرق، النهرین نوشت: قیس الخزعلی دبیر کل عصائب اهل الحق گفت: عملیات آزاد سازی شهرهایی که در اشغال داعش هستند در حال حاضر متوقف شده است؛ زیرا ماموریت نگه داری مناطق و اراضی آزاد شده از نیروهای امنیتی به نیروهای مردمی واگذار شده است.

وی افزود: حیدر العبادی نخست وزیر عراق باید این موضوع را حل کند. نیروهای مردمی سلاح جدیدی دریافت نکرده است و به خودرو همر مجهز نیست. بیشتر سلاح‌های نیروهای مردمی یا بازسازی شده یا غنیمت‌های معدودی است که از داعش به دست آمده است.

الخزعلی تاکید کرد: نیروهای مردمی نقش به سزایی در آزاد سازی 50 درصد از اراضی تحت اشغال داعش ایفا کرده است.

آمریکایی‌ها توان آزاد سازی یک وجب از خاک الانبار را هم ندارند

در همین حال کریم النوری سخنگوی نیروهای مردمی ضمن تکذیب عقب نشینی نیروهای مردمی از الانبار آنگونه که برخی از رسانه ها اعلام کرده اند بیان کرد: بحث عقب نشینی از الانبار یا دیگر مناطق در واقع خدمت مجانی و رایگان به داعشی هاست.

وی افزود: آمریکا توان آزاد سازی یک وجب از خاک الانبار را هم ندارند و تجربه آمریکا با القاعده در طول 10  سال گذشته گواه و تایید کننده این موضوع است.

تحرکات آمریکایی ها در اطراف موصل

همزمان برخی شاهدان عینی از تحرکات زمینی نظامیان آمریکایی در اطراف موصل خبر دادند و اینکه طی روزهای گذشته جنگنده های آمریکایی و دیگر کشورهای عضو ائتلاف بین المللی ضد داعش بر دامنه حملات خود افزوده‌اند.

این شاهدان از مشاهده خودروهای آمریکایی که از ناحیه ربیعه و سنجار به سوی اطراف موصل در حرکت بودند خبر دادند.

همزمان برخی منابع از ورود کماندوهای آمریکایی به الانبار که البته تعداد آنها زیاد نیست اما به احتمال زیاد در ماموریت های جنگی مشارکت کنند خبر دادند.

به گفته این منابع آمریکا مدعی آزاد سازی الرمادی ظرف 30 روز و بازگردانیدن همه خانواده های آواره به آن ظرف یکماه شده‌اند.

این در حالی است که برخی منابع از عملیات قریب الوقوع برای آزاد سازی الرمادی و حرکت به سوی دیگر مناطق الانبار خبر داده اند.

منبع: تسنیم

ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 10 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - ماموران نگهداری مناطق آزاد شده ، عراق ، عصائب الحق-,

ساعت 13:0 توسط افشین |

خبرگزاری میزان: رئیس جمهور آمریکا پس از افشای اسنادی در مورد جاسوسی واشنگتن از مقام ها و شرکت های ژاپنی از این کشور عذرخواهی کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزانبه نقل از یو اس ای تودی؛ "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا امروز چهارشنبه با "شینزو آبه" نخست وزیر ژاپن طی یک تماس تلفنی صحبت کرد تا از وی به خاطر مشکلاتی که افشای اسناد "ویکی لیکس" مبنی بر جاسوسی سازمان امنیت ملی آمریکا از مقامات و نهادهای ژاپنی به وجود آورده، عذرخواهی کند.
 
پس از پایان این مکالمه که چهل دقیقه به طول انجامید، "یوشیهید سوگا" دبیر کل کابینه ژاپن به خبرنگاران گفت: اوباما از مشکلاتی که در پی این ماجرا برای آبه و دولت وی به وجود آمده عذرخواهی کرد.
 
سایت افشاگر ویکی لیکس اواخر ماه گذشته اسنادی را منتشر کرد که نشان دهنده جاسوسی نهادهای اطلاعاتی آمریکا از 35 شخص حقیقی و حقوقی دولت توکیو طی سال های 2007 تا  2009 است.
 
ژاپن یکی از اصلی ترین شرکای آمریکا در منطقه استراتژیک آسیا – پاسیفیک است و گفته می شود که آبه در مکالمه تلفنی خود به اوباما گوشزد کرده که صحت این اطلاعات رابطه مبتنی بر اعتماد دو کشور را متزلزل خواهد کرد.
 
آبه پیشتر نیز ضمن مکالمه با "جو بایدن" معاون رئیس جمهور آمریکا مراتب نارضایتی خود را اعلام کرده بود.
 
دفتر کابینه ژاپن، بانک ژاپن، وزرای اقتصاد و بازرگانی و همچنین شرکت های بزرگ تجاری کشور به چشم می خورد.
 
به گفته سوگا، شینزو آبه از دولت واشنگتن خواسته است تا درباره صحت اسناد افشا شده ویکی لیکس تحقیق کنند.
 
تماس تلفنی آبه و اوباما یک روز پس از آن اتفاق افتاد که آبه به کمیته مجلس مشاوران ژاپن گفت: صحت این اسناد برای ژاپن به عنوان یکی از متحدین آمریکا جای بسی تاسف دارد. با این حال باید پیش از هر پاسخی درباره انگیزه های اصلی آمریکا از این اقدام تحقیق کنیم.

انتهای پیام/

ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 4 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - اوباما ، رییس جمهور ، وزیر ، جاسوسی-,

ساعت 23:20 توسط افشین |

همزمان با عقب نشینی جنگجویان یگان های حمایت از کردها در سوریه که کنترل شهر ربیعه در استان نینوای عراق را در دست گرفته بودند، نیروهای آمریکایی وارد شهر ربیعه شدند.
خبرگزاری صدا و سیما: جنگجویان یگان های حمایت از کردها در سوریه که کنترل شهر ربیعه در استان نینوای عراق را در دست گرفته بودند، از این شهر عقب نشینی کردند.

همزمان با عقب نشینی این جنگجویان کرد به داخل سوریه و به پشت گذرگاه مرزی الیعروبیه عراق، نیروهای آمریکایی وارد شهر ربیعه شدند.

نیروهای آمریکایی در حال ارزیابی اوضاع این شهر به منظور مستقر شدن احتمالی در بعضی ساختمان های آن هستند.

به نظر می رسد آمریکایی ها قصد دارند پایگاه نظامی در شهر ربیعه نزدیک مرزهای عراق با سوریه ایجاد کنند.

یک فرمانده نیروهای پیشمرگ ها در ربیعه تاکید کرد: اطلاعاتی درباره استقرار نیروهای آمریکایی در ربیعه در اختیار ندارد و آمریکاییها فقط به عنوان مستشاران نظامی ایفای نقش می کنند.

قراراست نیروهای آمریکایی درباره سرنوشت گذرگاه الیعروبیه تصمیم گیری کنند و به همین علت پیشمرگ ها اجازه نزدیک شدن به این گذرگاه را ندارند.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 2 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - نیروهای آمریکایی ، ربیعه ، عراق ، سوریه ، جنگجویان ، کردها-,

ساعت 18:23 توسط افشین |

کاخ سفید

 

مقامات دولت اوباما خطاب به قانونگذاران این کشور گفتند که توافق با ایران بمباران این کشور را آسان‌تر می‌کند.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پولیتیکو، مقامات دولت اوباما و دیگر حامیان توافق هسته‌ای با ایران در تلاش برای کسب رأی تأیید کنگره در ماه آتی، خطاب به قانونگذاران آمریکایی گفتند که اگر خواهان بمباران ایران هستید، پس از توافق هسته‌ای حمایت کنید.

به نوشته پولیتیکو، طی نشستی در کنگره آمریکا و با حضور تحلیلگران مؤثر، مقامات دولتی این مطلب را بیان کردند که بازرسی‌ها از تأسیسات هسته‌ای ایران براساس این توافق، جزئیات مهمی را آشکار خواهد کرد که اگر ایالات متحده تصمیم بگیرد به ایران حمله کند، می‌توانند برای هدف‌گیری بهتر به کار برده شوند.

توافق هسته‌ای، امکان گزینه نظامی را بهبود می‌بخشد

آدام شیف، عضو برجسته دموکرات کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «این مطمئنا مطلبی است که من شنیدم؛ اگر قرار بود به استفاده از زور نیاز داشته باشیم توافق برای ما بهتر خواهد بود».

شیف همچنین حمایت خود را از توافق هسته‌ای اعلام کرد. اما این بحث و استدلال همزمان با تلاش دولت برای ترغیب دموکرات‌های میانه‌رویی که دیدگاهی جنگ‌طلبانه نسبت به ایران و حمایت از توافق دارند، می‌تواند مفید باشد، توافقی که می‌تواند کاهش تحریم‌ها را برای ایران در مقابل محدود کردن و بازرسی‌ها از برنامه اتمی آن در بر داشته باشد. انتظار می‌رود که کنگره ماه آینده در مورد این توافق رأی‌گیری کند. 

مقامات دولت اوباما به ندرت از این موضوع (مفهوم) در ملاءعام صحبت می‌کنند، که تاحدودی ناشی از نگرانی‌ها بابت تنش‌های بسیار طولانی بین رژیم ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است که براساس توافق بر مجموعه هسته‌ای ایران نظارت خواهد کرد. مقامات ایرانی اغلب بازرسان آژانس را متهم می‌کنند که جاسوس‌های غربی هستند.

شیف در ادامه گفت: «من مطئمنا می‌توانم درک کنم که چرا این مطلب برای ایرانی‌ها خوشایند نخواهد بود. اما ایرانی‌ها نیز مطالب زیادی را بیان کرده‌اند که خوشایند ما نبود».

روز چهارشنبه بود که آسوشیتدپرس گزارش داد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به‌طور محرمانه موافقت کرده است که به ایران اجازه دهد تا تحت نظارت آژانس نمونه‌‌گیری‌های محیطی خود را در یک پایگاه نظامی حساس انجام دهد، پایگاهی که گمان می‌شود تهران در گذشته تحقیقاتی در مورد سلاح‌های هسته‌ای را در آن انجام داده است. جزئیات این توافق واضح نیست، اما چنین ترتیباتی بیانگر شک و تردید عمیق ایران به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و نگرانی‌های آن بابت این موضوع است که بازرسی‌های این نهاد می‌تواند طراحان جنگی آمریکایی را منتفع کند.

یک شخص که اغلب با سیاستگذاران حوزه ایران در دولت آمریکا هم‌صحبت و دم‌خور است، عنوان داشت در شرایطی که مقامات ایالات متحده در مباحثات خود از گزینه نظامی دفاع می‌کنند، «این موضوع (کاربرد گزینه نظامی) برای مدت زمانی در ذهن آن‌ها جای داشته است».

تحلیلگران گفته‌اند که انتفاع بخش نظامی (آمریکا) از طریق برخورداری از دیدگاهی شفاف‌تر در مورد برنامه (هسته‌ای) ایران، یک ویژگی انکارناپذیر توافق است.

با شناسایی «زنجیره تأمین» می‌توان توانایی ایران برای جایگزینی تأسیساتش را از بین برد

آستین لانگ، استاد دانشکده امور بین‌الملل و عمومی دانشگاه کلمبیا که گزینه‌های نظامی آمریکا علیه ایران را مورد مطالعه و تحقیق قرار داده است، عنوان داشت: «اگر می‌خواهید ایران را بمباران کنید، باید از این توافق بسیار هیجان‌زده شوید. هرچه که درباره برنامه هسته‌ای ایران و زیرساخت‌هایی که مبنای این برنامه هستند بیشتر بدانید، بهتر می‌توانید آن را هدف بگیرید».

هرچند ایالات متحده هم‌اکنون از سایت‌های هسته‌ای اصلی ایران همچون مراکز غنی‌سازی اورانیوم فردو و نطنز به خوبی آگاه است، اما طراحان پنتاگون فاقد دانش و اطلاعات لازم از جزئیات «زنجیره تأمین» این کشور هستند - تأسیساتی که مؤلفه‌ها و بخش‌هایی اساسی همچون سانتریفیوژها را تولید می‌‌کنند، همچنین معادن اورانیوم و استخراج آن را.  

لانگ گفت: «این‌ها دقیقا از آن نوع چیزهایی است که شما می‌خواهید تا نابود کنید، پس در نتیجه شما تنها توان غنی‌سازی اورانیوم آن‌ها را فلج نمی‌کنید» بلکه توان ایران برای جایگزینی برنامه غنی‌سازی‌اش را هم از بین می‌برید.

کاخ سفید پیشتر این مطلب را یکبار عنوان کرده بود - که پاسخ خشمگینانه ایران را در پی داشت. در جریان یک نشست توجیهی در تاریخ 17 جولای، جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید گفت: با توافق «گزینه نظامی بهبود خواهد یافت». وی افزود «بر اساس اطلاعاتی که طی سال‌های توافق و از طریق رژیم بازرسی‌ها به دست می‌آید» تصمیمات ایالات متحده و اسرائیل برای هدف قرار دادن (تأسیسات هسته‌ای ایران) «به شکل عمده‌ای بهره‌مند خواهند شد».

پس از آن بود که ایران به سرعت اعتراضی رسمی را به خاطر سخنان ارنست به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه کرد و «نگرانی عمیق» خود را بیان کرد. ایران ایالات متحده را به نقض توافق متهم کرد و درباره «هرگونه تلاشی برای به دست آوردن اطلاعات محرمانه» هشدار داد.

آمریکا به اطلاعات به دست آمده توسط آژانس دسترسی خواهد داشت

توافق هسته‌ای 14 جولای رژیم نظارتی و بازرسی‌های سرزده‌‌ای را برقرار کرد که از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدیریت خواهد شد، و (آژانس) 150 بازرس را به صورت تمام وقت برای این کار تعیین خواهد کرد. همچنین آن‌ها دسترسی 24 ساعته‌ای را به تأسیسات هسته‌ای ایران خواهند داشت، و مجوز بازرسی از سایت‌هایی را گمان می‌رود مراکز هسته‌ای مخفی هستند را خواهند داشت. ایران باید با جزئیات بسیار بیشتری نسبت به قبل، تمامی برنامه هسته‌ای خود را برای آژانس شرح دهد. براساس رویه‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، و متن توافق هسته‌ای، ایالات متحده به این اطلاعات دسترسی خواهد داشت.

شک و تردید تهران درباره جاسوسی و نفوذ غربی‌ها یک مانع عمده طی مذاکرات هسته‌ای بود. مقامات ایرانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را به همکاری با سازمان‌های اطلاعاتی غربی متهم کرده و می‌گوید که آن‌ها اطلاعات را به ایالات متحده و اسرائیل منتقل می‌کنند که خرابکاری‌ها در برنامه (هسته‌ای) ایران را تسهیل کرده و حتی به قتل دانشمندان هسته‌ای ایران منتهی شده است.

برای مثال، پس از قطع نیروی برق در فردو و نطنز در سال 2012، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران هشدار داد «تروریست‌ها و خرابکارها ممکن است که به آژانس نفوذ کرده باشند». و زمانی که یک دانشمند هسته‌ای اوایل آن سال کشته شد، یک مقام ایرانی این اعتراض را به زبان آورد «کسانی که به بهانه بازرسی از تأسیسات هسته‌ای کشور به ایران می‌آیند، دانشمندان ایرانی را شناسایی کرده و اسامی آن‌ها را به گروه‌های تروریستی می‌دهند».

روز دوشنبه، معاون وزیر خارجه ایران گفت که نهادهای اطلاعاتی ایران بایستی هر یک از بازرسان آژانس بین‌المللی اتمی را که به دنبال دسترسی به کشور هستند، مورد تأیید قرار دهند. توافق هسته‌ای به صراحت بیان کرده است که ایران «به طور کلی اجازه تعیین بازرسان از هر دولتی که روابط دیپلماتیک با ایران دارد را خواهد داد»، امری که آشکارا آمریکایی‌ها را از (حضور در) تیم‌های آژانس‌ بین‌المللی انرژی اتمی منع می‌کند.

تیم کاری (بازرسی و نظارت) آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران زمانی که در سال 2012 ایجاد شد، در ابتدای امر شامل 50 بازرس تمام وقت بود. اما توافق هسته‌ای وسعت این تیم را تا سه برابر گسترش داد، چیزی بین 130 تا 150 نفر. این تیم کاری (بازرسی و نظارت) شامل کارشناسان فنی، تحلیلگران اطلاعاتی و متخصصان سلاح‌های هسته‌ای است که در وین، مقر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مستقر است.

بازرسی‌های سرزده آژانس، تمرکز نهادهای اطلاعاتی غربی بر سایر اهداف را تسهیل می‌کند

کسب نگرش جدید از برنامه (هسته‌ای) ایران تنها منفعتی نیست که مدنظر بخش نظامی ایالات متحده و مقامات اطلاعاتی آن است، کسانی که همکاری نزدیکی با تیم مذاکره‌کننده جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا داشته و به به شکل‌گیری توافقی که مورد پسندشان بود کمک کردند.

برای مثال، براساس توافق ایران بایستی غنی‌سازی اورانیوم در فردو را متوقف کند، تأسیساتی که در عمق 200 متری و در اعماق کوهستانی سنگی ایجاد شده که چالشی بر سر هدف قرار دادن آن است. دیگر تأسیسات غنی‌سازی ایران در نطنز است که آن نیز در زیر زمین قرار دارد - اما نه آنچنان عمیق و در نتیجه در مقابل مهمات سنگرشکن آمریکایی آسیب‌پذیرتر هستند.

بازرسی‌های سرزده آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مقامات اطلاعاتی (غربی/آمریکایی) اجازه می‌دهد تا درباره نظارت بر تأسیسات هسته‌ای شناخته شده ایران نگرانی کمتری داشته باشند، و به آن‌ها اجازه دهد تا بر شکار (کشف) هرگونه فعالیت هسته‌ای از سوی ایران که ممکن است در خفا انجام شود، تمرکز کنند.

آمریکا و اسرائیل با اشتراک اطلاعات، لحظه به لحظه از هر چیزی در هر سایتی مطلع می‌شوند

چندین نهاد اطلاعاتی دولت ایالات متحده آمریکا بر ایران متمرکز هستند، که شامل «آژانس اطلاعات مکانی»، «آژانس اطلاعات دفاعی»، و «بخش عملیات ایران در سازمان سیا» هستند.

 آدام شیف، عضو برجسته دموکرات کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا گفت که وی آن تعداد از همکاران خود را که هنوز تصمیمی درباره تأیید یا رد توافق هسته‌ای اتخاذ نکرده‌اند، تشویق کرده است تا ارزیابی‌های طبقه‌بندی شده ارائه شده از سوی نهادهای اطلاعاتی به کنگره را مطالعه کنند، ارزیابی‌هایی که به گفته شیف، به او بابت توانایی‌های سازمان‌های جاسوسی ایالات متحده برای کشف هرگونه اقدام متقلبانه (ناقضانه) ایران، اطمینان داده است.

وی گفت که واشنگتن برای نظارت بر ایران فراتر از گستره اعلام شده درباره بازرسی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر اساس توافق هسته‌ای، همکاری‌های خود را با متحدان خود افزایش خواهد داد.

این نکته‌ای بود که در گفتگوی اخیر آمی آیالون، رئیس سابق سرویس اطلاعات داخلی اسرائیل (شین‌بث) با نشریه پولیتیکو نیز بیان شد.

آیالون گفت: «من در مورد قابلیت‌های (اطلاعاتی) آمریکایی‌ها چیزهایی می‌دانم، و می‌توانم به شما بگویم که در برخی حوزه‌های خاص، ما می‌توانیم با استفاده از برخی قابلیت‌های خاصی که داریم آن‌ها را بهبود بخشیم. من باور دارم که ما می‌توانیم به نقطه‌ای برسیم که اگر اطلاعات خود را به اشتراک بگذاریم ... می‌توانیم تقریبا هر چیزی را در  مورد آنچه در هر سایتی و در هر لحظه‌ای در ایران رخ می‌دهد را بدانیم».

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 2 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - توافق هسته ای- آمریکا-,

ساعت 17:57 توسط افشین |

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در سخنانی تصریح کرد: البته ما کمپین های انتخاباتی در آمریکا را پیگیری و دنبال می کنیم. یک عقیده‌ای وجود دارد که کشور ما با یک رئیس جمهور جمهوریخواه در آمریکا نسبت به یک رئیس جمهور دموکرات راحت تر است ولی می توانم به شما بگویم که فرق چندانی وجود ندارد.
تسنیم: وزیر خارجه روسیه در سخنانی تاکید کرد که مسکو رقابت های انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا را دنبال می کند، هر چند فرق زیادی نخواهد داشت که یک دموکرات یا یک جمهوریخواه رئیس جمهور بعدی آمریکا شود.

به گزارش اسپاتنیک، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در سخنانی تصریح کرد: البته ما کمپین های انتخاباتی در آمریکا را پیگیری و دنبال می کنیم. یک عقیده‌ای وجود دارد که کشور ما با یک رئیس جمهور جمهوریخواه در آمریکا نسبت به یک رئیس جمهور دموکرات راحت تر است ولی می توانم به شما بگویم که فرق چندانی وجود ندارد.

لاوروف در ادامه گفت: مسکو پیش از این هم سیگنال هایی از واشنگتن دریافت کرده بود تا کانال های ارتباطی بین دو کشور از سر گرفته شود.

اظهارات وزیر خارجه روسیه در شرایطی است که هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا در نظرسنجی های انجام شده، همچنان نامزد پیشتاز در بین دموکراتها به شمار می رود و دونالد ترامپ نیز با 32 درصد حمایت مردمی، در بین نامزدهای جمهوریخواه پیشتاز است.

جب بوش دیگر نامزد جمهوریخواه با 11 درصد حمایت مردمی در جایگاه دوم قرار گرفته است. انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نوامبر 2016 میلادی برگزار خواهد شد.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 2 شهريور 1394برچسب:پاتوق نارنجی - لاوروف ، وزیر خارجه ، روسیه ، رئیس جمهور ، آمریکا-,

ساعت 17:49 توسط افشین |

دستیار وزیر دفاع آمریکا، تعلیق موقت رزمایش مشترک این کشور با کره جنوبی،هنگام تبادل آتش میان دو کره را تایید کرد و گفت: دلیل این اقدام هماهنگی با کره جنوبی در مورد تبادل آتش است.
به گزارش مشرق، «دیوید شی یر» دستیار آسیا اقیانوسیه وزیر دفاع آمریکا در کنفرانس خبری روز جمعه پنتاگون از شرایط موجود و متشنج شدن منطقه مرزی غیر نظامی میان دو کره ابراز نگرانی کرد.
وی افزود، آمریکا از حوادث 4 اوت(مین گذاری و زخمی شدن سربازان کره جنوبی) بسیار نگران است و اوضاع را به دقت دنبال می کند.
دستیار وزیر دفاع آمریکا اظهار داشت، پنتاگون در این رابطه با فرماندهان نظامی مستقر در کره و فرماندهان نظامی کره جنوبی ارتباط تنگاتنگ دارد.
وی تصریح کرد، ایالات متحده آمریکا همچنان به تعهدات خود در حمایت از هم پیمانانش پایبند است و در این خصوص با کره جنوبی همکاری خواهد کرد.
دستیار وزیر دفاع آمریکا با اشاره به تبادل آتش میان کره جنوبی و شمالی در روز پنجشنبه گفت، اقدامات اخیر کره شمالی مخرب و باعث متشنج تر شدن اوضاع شده است، وی پیونگ یانگ را به خویشتنداری و پرهیز از اقدامات برهم زننده ثبات در منطقه دعوت کرد.
شی یر، شایعات مطرح شده در خبرگزاری ها مبنی بر تعلیق رزمانش مشترک آمریکا و کره جنوبی را تایید کرد و اظهار داشت، رزمایش مشترک روز چهارشنبه بطور موقت تعلیق شد. وی دلیل این اقدام را هماهنگ شدن آمریکا با کره جنوبی در ارتباط با تبادل آتش در منظقه مرزی غیرنظامی میان دوکره اعلام کرد و افزود رزمایش در حال حاضر طبق برنامه درحال انجام است.
این مقام آمریکایی در پاسخ به این که منظور از « هماهنگ شدن» با کره جنوبی چیست؟ اظهار داشت، پس از اقدامات مخرب توسط کره شمالی در 4 اوت ( زخمی شدن دو سرباز کره جنوبی در اثر مین گذاری) ارتش آمریکا در کره، در بخشی از رزمایش به وضعیت آماده باش کامل در آمد و برای اطمینان از حفظ قوانین میان دو کره در این وضعیت باقی خواهد ماند.
در چهار اوت سال میلادی جاری، دو سرباز کره جنوبی در اثر برخورد با مین های کارگذاشته شده به وسیله کره شمالی مجروح شدند و این عامل متشنج شدن اوضاع میان دو کره شده است.
منبع: ایرنا

 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 31 مرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی - آمریکا ، رزمایش مشترک ، کره جنوبی ، لغو رزمایش -,

ساعت 8:2 توسط افشین |

صدها تن از کارمندان دولت آمریکا از ارتباط اینترنتی خود در دفاتر فدرال برای دسترسی و پرداخت حق عضویت به یک وب‌سایت‌ غیراخلاقی استفاده کرده‌اند.

به گزارش ایسنا،صدها تن از کارمندان دولت آمریکا از جمله کسانی که مشاغل حساسی در کاخ‌ سفید، کنگره و آژانس‌های اجرای قانون دارند، از ارتباط اینترنتی خود در دفاتر فدرال برای دسترسی و پرداخت حق عضویت به یک وب‌سایت‌ غیراخلاقی استفاده کرده‌اند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس بسیاری از حساب‌های کاربری افشا شده به دست هکرها را ردگیری کرده است که به کارمندان فدرال منتهی می‌شود. در این میان دست‌کم دو دستیار دادستانی آمریکا، یک مدیر فناوری اطلاعات در دفتر اجرایی رئیس‌جمهوری آمریکا، یک مدیر، یک مقام وزرات امنیت داخلی و تعدادی از کارمندان کنگره در بخش‌های حساس دیده می‌شوند.

برخی از کابران این سایت‌ غیر اخلاقی از ایمیل‌های دولتی خود برای پرداخت حق اشتراک استفاده می‌کردند و طی پنج سال گذشته این کار را انجام داده بودند. این افراد شامل بیش از دو سوم کارمندان سازمان‌های دولتی آمریکا از جمله وزارت دفاع، دادگستری، امنیت داخلی، انرژی، خزانه‌داری و وزارت حمل و نقل آمریکا می‌شوند. سایر افراد دخیل در این رسوایی از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا و سنا هستند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نام مشترکان دولتی سایت‌های غیراخلاقی را منتشر نکرده است چراکه آنها هنوز به جرمی متهم نشده‌اند. هکرها اخیرا جزئیات ثبت‌نام میلیون‌ها تن در یک سایت غیر اخلاقی را منتشر کردند. بسیاری از مشتریان این سایت که کارمند فدرال هستند، از آدرس ایمیل‌های غیر دولتی برای کار خود استفاده کرده‌اند. برخی از کارمندان وزارت دادگستری آمریکا از کارت‌های اعتباری خاصی استفاده کرده بودند تا هویت آنها مشخص نشود اما از کامپیوترهای دفتر خود به سایت غیراخلاقی مذکور متصل شده بودند.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 31 مرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی - رد پا -کاخ سفید-,

ساعت 8:1 توسط افشین |

وزیر دفاع آمریکا بار دیگر بر پابرجا بودن گزینه‌های نظامی علیه ایران، صرفنظر از نتایج پایانی مذاکرات هسته‌ای ایران و ۱+۵ تأکید کرد.
به گزارش مشرق، «اشتون کارتر»، وزیر دفاع آمریکا در نشستی از ترکیه خواست اقدامات بیشتری برای مقابله با گروه تروریستی داعش انجام دهد.

کارتر در جمع خبرنگاران گفت که ترکیه به آمریکا اجازه استفاده از پایگاه‌های هوایی خود برای حمله به مواضع داعش در سوریه را داده است اما این کافی نیست.

وزیر دفاع آمریکا تأکید کرد ترکیه بایستی مرزهای خود را کنترل کرده و آن را به روی داعش ببندد.

«کارتر» در بخش دیگری از این کنفرانس خبری به تشریح راهبرد نظامی آمریکا در پرتو توافق هسته‌ای با ایران پرداخت و تأکید کرد زنده بودن گزینه نظامی، علیه ایران، صرفنظر از نتایج این توافق ادامه خواهد داشت.

وزیر دفاع آمریکا حضور نظامی «قوی» در منطقه خلیج فارس را از جمله راهبردهای کشورش برای مقابله با آنچه به گفته وی «تجاوز، و خشونت» بود عنوان و ادعا کرد نیروهای آمریکایی از توان بالایی برای مقابله با «اقدامات مخرب ایران» در منطقه برخوردار هستند.

«کارتر» همچنین تصریح کرد گزینه نظامی علیه ایران، صرفنظر از نتایج مذاکرات هسته‌ای ایران و ۱+۵ پابرجاست و واشنگتن، علاوه بر این به حمایت از متحدانش، از جمله اسرائیل ادامه خواهد داد و آنها را تقویت خواهد کرد.

رئیس پنتاگون در پاسخ به سوالی درباره روسیه، این کشور را به خاطر داشتن «زرادخانه هسته‌ای» و رفتارش، تهدیدی علیه آمریکا عنوان کرد.

منبع: فارس

 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در جمعه 30 مرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی - آمریکا ، وزیر دفاع ، گزینه نظامی ,

ساعت 17:41 توسط افشین |

 

ریشه:سالیان سال است که غرب به اصطلاح متمدن از وضعیت معیشت و سبک زندگی در مشرق زمین انتقاد میکند و به خودش اجازه می دهد به انحاء مختلف در شئون زندگی مردم دخالت کند و خط مشی برای دولت ها تعیین کند. در همین راستا با پروپوگاندای رسیدگی دولت های خودشان به مردم همیشه سعی بر این داشته اند که یک مدینه فاضله در ذهن جهان سوم از وضعیت زندگی در غرب ترسیم کنند که هر روز ، دیگر مردم جهان آرزوی زندگی در اروپا و آمریکا را در دل داشته باشند.

وضع قوانین آسان مهاجر پذیری با رویکرد به ظاهرحمایتی از برخی بی خانمانان جهان سومی یکی از حربه های جذب پناهجو به سمت کشور های پیشرفته است.

این قوانین، روی کاغد وسوسه بر انگیز و زیبا است ولی در عمل چقدر و چگونه اجرا میشود؟

نکته قابل توجه این است که علی رغم تبلیغات بسیار چشم گیر و مناسب و مساعد جلوه دادن وضعیت پناهنده پذیری در کشورهای اروپایی و آمریکایی، متاسفانه به وضوح مشاهده میشود کسانی که پناهنده شده اند وضعیت مطلوبی ندارند.ضمن اینکه این مطلب از خود رسانه های غربی منتشر شده و به گوش جهانیان رسیده است.

گزارش پیش رو اشاره ای گذرا به وضعیت پناهجو پذیری کشور های غربی و استرالیاست، و بازتاب ظلمی  بی دریغ به مردم بی پناه می باشد.

 

شاید بتوان گفت وخامت اوضاع و رسانه ای شدن آن از اوسط دهه اول سال 2000 کلید خورده است. وقتی که سیل بی پناهان افغانی و سوری و عراقی که قربانی جنگ افروزی های آمریکا شدند چاره ای غیر از فرار از آتش وطن و پناه بردن به بهشت دروغین غرب نداشتند.

 

وضعیت اسفناک مهاجران یونانی به گزارش دویچه وله:

شامگاه دوشنبه (اول اکتبر/۱۰ مهر) گروهی تقریبا ۱۰۰ نفره تلاش کردند با پرتاب سنگ و بکارگیری خشونت وارد یکی از قرارگاه‌های پذیرش پناهندگان در شمال یونان شوند.

این پناهجویان می‌خواستند از بندر پاتراس به کمک قایق راهی سواحل ایتالیا شوند و خود را به کشورهای شمالی اروپا برسانند.2009م

 

01.jpg

 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در جمعه 30 مرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی - حقوق بشرغربی -,

ساعت 17:22 توسط افشین |

گروهی از ژنرال‌های افسران عالی‌رتبه و ژنرال‌های بازنشسته ارتش آمریکا با ارسال نامه‌ای به کنگره، خواستار حمایت قانونگذاران از توافق هسته‌ای با ایران شدند.

خبرگزاری فارس: توافق هسته‌ای از اقدام نظامی موثرتر است/کنگره باید با برجام موافقت کند
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، با ادامه اختلاف‌نظرها در آمریکا در مورد توافق هسته‌ای با ایران، گروهی از نظامیان سابق آمریکایی در نامه‌ای به کنگره از سندی که یک ماه قبل در شهر وین اتریش میان ایران و گروه موسوم به 1+5 به دست آمد، اعلام حمایت کردند.

به نوشته روزنامه «واشنگتن تایمز»، بیش از 30 ژنرال و افسر عالی‌رتبه بازنشسته آمریکایی در این نامه سرگشاده، برنامه جامع اقدام مشترک را «موثرترین ابزار موجود برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای» توصیف کرده و به قانونگذاران آمریکایی توصیه کرده‌اند که با این سند موافقت کنند.

کنگره آمریکا تا روز 17 سپتامبر/26 شهریور برای تصمیم‌گیری در مورد توافق هسته‌ای زمان دارد. در صورتی که نمایندگان طرح «عدم حمایت از توافق» را به تصویب برسانند، باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا مجبور خواهد بود برای اجرای توافق از حق وتو استفاده کند؛ حقی که اگر دو سوم نمایندگان با آن مخالف باشند، بی‌اثر می‌شود.

هرچند نمایندگان کنگره اکنون در تعطیلات تابستانی به سر می‌برند، اما توافق هسته‌ای، همچنان اصلی‌ترین موضوع مورد بحث در صحنه سیاسی این روزهای آمریکاست و موافقان و مخالفان توافق تلاش می‌کنند با یارگیری بیشتر، جبهه خود را تقویت کنند.

«جیمز کارترایت» ژنرال چهار ستاره نیروی دریایی و رئیس اسبق ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا، «جوزف هور» رئیس سابق فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا و «مریل مک‌پیک» و «لیوید نیوتون» از ژنرال‌های نیروی دریایی آمریکا از جمله امضاکنندگان این نامه هستند.

در بخشی از این نامه که در آن استدلال شده که توافق بر اساس اعتماد نیست و ساز و کارهای محکم راستی‌آزمایی در آن تعبیه شده، آمده است: «هیچ گزینه بهتری برای جلوگیری از یک ایران هسته‌ای وجود ندارد. اگر توافق کاملا اجرایی شود، از گزینه نظامی موثرتر خواهد بود. اگر هم ایرانی‌ها حقه بزنند، فناور‌ی‌های پیشرفته ما، اطلاعات و همچنین بازرسی‌ها، آن را افشا کرده و گزینه نظامی نیز همچنان روی میز باقی خواهد بود.»


ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی - توافق هسته ای | آمریکا-,

ساعت 8:19 توسط افشین |

در حالی که روز گذشته اولین سالگرد قتل «مایکل براون» بود، معترضان به تبعیض نژادی در فرگوسن به خیابانها آمدند اما پلیس آمریکا با اعلام حالت فوق‌العاده،‌ درگیری با مردم و بازداشت آنها به اعتراضات پاسخ داد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان به نقل از خبرگزاری فارس؛ صراط: در حالی که به دنبال تشدید اعتراضات در فرگوسن،‌ مقامات دولتی حالت فوق‌العاده اعلام کردند، پلیس ضمن درگیری با معترضان چندین نفر را بازداشت کردند.

در حالی که با گذشت یک سال از مرگ مایکل براون جوان 18 ساله سیاه پوست در شهر فرگوسن آمریکا توسط پلیس سفیدپوست، اعتراضات به تبعیض نژادی در این کشور همچنان ادامه دارد، مقامات دولتی هم در ادامه برخوردها با اعتراضات از شیوه‌های معمول خود برای سرکوب معترضان استفاده می‌کنند.

در سالگرد قتل براون،‌ معترضان در شهر فرگوسن بار دیگر به خیابانها آمده و به تبعیض نژادی سیستماتیک در آمریکا اعتراض کردند. شدت اعتراضات به حدی بود که مقامات دولتی در این شهر برای مقابله با تظاهرات مردمی وضعیت فوق‌العاده اعلام کردند.

شدت برخوردها و سرکوب نیروهای دولتی به حدی بود که نیروهای پلیس آمریکا یک دختر 12 ساله و سیاه پوست را که برای اعتراض به تبعیض نژادی به خیابان آمده بود دستگیر کردند.

پلیس فرگوسن آمریکا در واکنش به خبر بازداشت دختر 12 ساله و در تلاش برای کاستن از حجم اعتراضات و انتقادات اعلام کرد که این دختر 12 ساله نبوده و 18 سال دارد. پلیس آمریکا همچنین اعلام کرد که حداقل 9 نفر در فرگوسن بازداشت شده‌اند.

به گزارش شبکه راشا تودی، به دنبال اعتراضات در فرگوسن و درگیری ها در این شهر،‌ خبرها حکایت از تیراندازی به یک جوان 18 ساله سیاه پوست دارد؛‌کسی که گفته می‌شود دوست «مایکل براون» بوده و اکنون حال او وخیم است.

در عکسها و تصاویری که از برخورد و سرکوب اعتراضات فرگوسن توسط پلیس این شهر آمریکا توسط رسانه‌ها منتشر شده می‌توان حجم خشونت نیروهای دولتی علیه معترضان به تبعیض نژادی را به وضوح دید.

 پلیس آمریکا به دختر ۱۲ساله رحم نکرد +عکس

پلیس آمریکا به دختر ۱۲ساله رحم نکرد +عکس

پلیس آمریکا به دختر ۱۲ساله رحم نکرد +عکس

 

/انتهای پیام/


ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 21 مرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی - آمریکا-,

ساعت 8:2 توسط افشین |

کنگره آمریکاتا ۲۶ شهریور( ۱۷ سپتامبر) فرصت دارد تا درباره برنامه جامع اقدام مشترک تصمیم گیری کند. این در حالی است که جدال بین اوباما و جمهوری خواهان روز به روز شدت بیشتری می یابد.

به گزارش الف، جمهوری خواهان که مخالف توافق هسته ای ایران با ۱+۵ هستند در هر دو مجلس نمایندگان و سنا از اکثریت برخوردارند. آنها در حال حاضر ۲۴۶ کرسی از ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان آمریکا را در اختیار دارند و انتظار می رود که به راحتی بتوانند ۲۱۸ رای لازم برای حمایت از رد توافق هسته ای ایران را در این مجلس بدست بیاورند. در صورت رد توافق هسته ای در هر دو مجلس، اوباما قول داده برای جلوگیری از اجرایی شدن آن از حق وتو استفاده کند.

در واقع رئیس جمهور ایالات متحده ۱۲ روز برای اقدام به وتو فرصت دارد و پس از آن مجلس نمایندگان و کنگره ۱۰ روز فرصت دارند تا برای لغو وتوی رئیس جمهوری رای گیری کنند.

در صورت انجام این اقدام از سوی مخالفان، آنها به جلب موافقت دوسوم نمایندگان در هر دو مجلس سنا و نمایندگان نیاز دارند. با این فرض که همه اعضای جمهوری خواه به لغو وتو رای دهند، باید ۴۴ نماینده از ۱۸۸ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان نیز آنان را همراهی کنند که تا این لحظه فقط ۹ نماینده دموکرات در مجلس نمایندگان گفته اند با توافق هسته ای مخالفت خواهند کرد.

این در حالی است که مخالفان توافق، هدف خود را بر جلب آرای اعضای دموکرات در مخالفت با توافق گذاشته اند. در این راستا چاک شومر، سومین عضو ارشد دموکرات در مجلس سنا روز پنج شنبه مخالفت خود را با توافق هسته ای با ایران اعلام کرد. او متنفذترین عضو یهودی کنگره محسوب می شود و اعلام کرده که تلاش خواهد کرد دیگر همکارانش را ترغیب به مخالفت با توافق نماید که در این صورت ماموریت اوباما در کنگره بیش از پیش دشوار خواهد شد.

هدف اوباما متقاعد کردن تعداد کافی از اعضای دموکرات کنگره به حمایت از این توافق خواهد بود تا بتواند با مخالفت تقریبا همه اعضای جمهوری خواه کنگره با این توافق مقابله کند.

گفتنی است کنگره ۱۷ شهریور از تعطیلات تابستانی بازمی گردد و احتمالاً مجلس نمایندگان و سنای تحت کنترل جمهوریخواهان، قطعنامه رد توافق را پس از تصویب به کاخ سفید بفرستند. انتظار می رود تا روز رای گیری، لابی ها و چانه زنی های سنگینی در رد یا تائید توافق صورت گیرد. در این بین آیپک، کمیته روابط عمومی امور آمریکا اسرائیل، مهمترین لابی برای تاثیرگذاری بر نمایندگان در جهت مخالفت با توافق است.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 18 مرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی - کنگره-آمریکا--,

ساعت 7:25 توسط افشین |

کیف پول یک سرباز آمریکایی که در جریان جنگ جهانی دوم در سال 1945 گم شده بود، یافت شد و این رخداد نشان می دهد که هرگز نباید نا امید شد. کیف پول سرباز آمریکایی پس از 70 سال در اتریش پیدا شدبه گزارش خبرگزاری میزان، نشریه فرانسوی نوول ابسرواتور با اعلام این مطلب افزود: کیف پول که متعلق بود به سرباز آمریکایی به نام " اگلیو راموس" و در جریان جنگ جهانی دوم در سال 1945 در شهر سالزبورگ اتریش ناپدید شده بود، پس از 70 سال به وی در ایالت کالیفرنیا بازگردانده شد.

در این کیف پول که توسط نوه وی " جوزف راکوفر " به هنگام کار در مزرعه شخصی یافت شد، حاوی کارت های شناسایی سربازی به نام " اگلیو راموس" از پیاده نظام ارتش آمریکا مستقر در سالزبورگ ، عکس های خانوادگی و عکس یک زن و کودک و چندین تمبر قدیمی و مقداری اسکناس است.


دکتر راکوفر پس از جستجوی مدارک به آدرسی در ایالت آمریکا که مربوط به راموس بود بر می خورد و کیف پول را به همان آدرس ارسال می کند که به دست صاحب اصلیش می رسد.

وی در این باره گفت: نکته قابل توجه دیگر اینکه پس از یک هفته ایملیی از پسر راموس دریافت کردم که نوشته بود پدر بزرگش از پیدا شدن کیف پول بسیار خوشحال شده است.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 17 مرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی - نامه , جنگ جهانی , دوم , راموس , دریافت , پیدا , راکوفر-,

ساعت 12:28 توسط افشین |

تهران- ایرنا- کاخ سفید روز جمعه از حمایت 12 نفر از اعضای کنگره آمریکا از توافقنامه هسته ای ایران و گروه پنج به علاوه یک خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، «جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید با اعلام این خبر افزود: این نشان می دهد باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا ادله قانع کننده ای ارایه کرده است.
ارنست تصمیم «چاک شومر» سناتور دمکرات نیویورک را برای مخالفت با توافقنامه هسته ای ایران را ناامید کننده خواند.

 

 

 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 17 مرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی -کاخ سفید-توافق هسته ای-,

ساعت 1:7 توسط افشین |

دولت آمریکا گفت که برنامه وزارت دفاع (پنتاگون) برای آموزش نیروهایی که واشنگتن آن ها را " مخالفان میانه رو " در سوریه می نامد، با شکست فجیع روبرو شده است. العالم: شبکه آمریکایی CBS روز جمعه به نقل از"جاش ارنست" اعلام کرد که نیمی از نیروهای مخالف سوری حتی قبل از اینکه با داعش درگیر شوند، نابود ، بازداشت و یا ناپدید شدند.

وی افزود که آنان درنتیجه درگیری با عناصر تندرو جبهه النصره متحمل این خسارت ها شدند.

این شبکه آمریکایی در گزارش خود تاکید کرد که پنتاگون طی دو ماه ، 42 میلیون دلار برای آموزش حدود 60 نیروی وابسته به " مخالفان میانه رو" هزینه کرده است.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 17 مرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی - شکست ، آمریکا ، آموزش ، مخالفان میانه رو ، مسلح ، سوریه ، جبهه النصره-,

ساعت 1:5 توسط افشین |

ادعاهای رسانه‌های غربی درباره سفر فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مسکو، «سامانتا پاور» نماینده آمریکا در سازمان ملل درباره این خبر ابراز نگرانی کرد.

فارس: نماینده آمریکا در سازمان ملل به خبر رسانه‌های غربی درباره «سفر سردار سلیمانی به روسیه و دیدار او با مقامات روس» واکنش نشان داد و در این باره باراز نگرانی کرد.

روزنامه دست راستی نیویورک‌پست در گزارشی به نقل از «دو منبع اطلاعاتی غربی» مدعی شد که سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اخیرا برای دیدار با مقامات روسی به مسکو سفر کرد.

این خبر باعث شد که جنجالی توسط رسانه‌های غربی و به ویژه آمریکایی درباره سفر ادعایی سردار سلیمانی به مسکو ایجاد شود و آنها این سفر را «نقض تحریم‌ سازمان ملل در قبال ممنوعیت سفر» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران عنوان کردند.

در واکنش به جنجال رسانه‌های غربی، سخنگوی رئیس‌جمهور روسیه خبر سفر و دیدار سردار سلیمانی به مسکو و دیدار او با ولادیمیر پوتین و وزیر دفاع مسکو را تکذیب کرد.

در ادامه جنجالها درباره این خبر، نماینده واشنگتن در سازمان ملل گفت که آمریکا به دنبال دریافت «حقایق» درباره سفر فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به روسیه است.

«سامانتا پاور همچنین درباره سفر ادعایی و تکذیب شده سردار سلیمانی به روسیه ابراز نگرانی کرد و گزارشهای خبری در این باره را «بسیار نگران‌کننده» توصیف کرد.

ادامه مطلب

یک بار دیگر تهدید کرد که اگر آمریکا سیاست های خصمانه خود را علیه این کشور پایان ندهد، پیونگ یانگ دست به آزمایش اتمی خواهد زد.

ایرنا: «ری تونگ ایل» معاون سابق نمایندگی کره شمالی در سازمان ملل متحد در مصاحبه ای که عصر امروز - پنجشنبه - در حاشیه نشست «آ.سه.آن» در مالزی داشت، اعلام کرد: آمریکا می خواهد حکومت کره شمالی را ساقط کند.

وی تصریح کرد که با توجه به موضع گیریهای آمریکا، هر اقدامی در راستای یک آزمایش اتمی جدید به سیاست های این کشور بستگی دارد.

این مقام کره شمالی، حضور فزاینده نظامی آمریکا در شبه جزیره کره را به شدت مورد انتقاد قرار داد و افزود : سیاست نظامی گرایانه در پیش گرفته شده از سوی واشنگتن می تواند دومین جنگ را در منطقه شبه جزیره کره به راه بیندازد.

«ری تونگ ایل» تاکید کرد که آمریکا با تحریم های خود اقتصاد کره شمالی را هدف قرار گرفته، با حضور نظامی ما را تهدید می کند، راه گفت وگوها را مسدود کرده تا در نهایت این تلاش ها به تغییر حکومت در کره شمالی منجر شود.

همزمان «فومیو کیشیدا» و «یون بیونگ سه» وزیران خارجه ژاپن و کره جنوبی هم امروز در مالزی با یکدیگر دیدار و بر حل مساله هسته ای شبه جزیره کره تاکید کردند.

طرفین خاطرنشان کردند که لازم است با چین در این راستا رایزنی کرده و تلاش کنند تا کره شمالی به مذاکرات بازگردد.

در همین حال 27 وزیر خارجه از «آ.سه.آن»، چین، کره جنوبی، ژاپن و چند کشور دیگر، طی دو روز اخیر در باره مسایل امنیتی منطقه از جمله موضوع تسلیحات هسته ای شبه جزیره کره در کوالالامپور گفت وگو کردند و خواستار یافتن راهکارهایی برای حل مناقشات امنیتی شدند.

وزیر خارجه کره به اعضای «آ.سه.آن» گوشزد کرد که نباید تحولات تسلیحاتی هسته ای کره شمالی را نادیده بگیرند.

کره جنوبی نگران است در هفتادمین سالگرد تاسیس حزب کار کره شمالی در دهم اکتبر، این کشور یک راکت دوربرد آزمایش کند.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در پنج شنبه 15 مرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی- شرط ، کره شمالی ، آزمایش ، بمب اتمی ، آمریکا-,

ساعت 18:38 توسط افشین |

مهوری‌خواه ایالت تگزاس در تازه‌ترین اظهارات خود مدعی شد از آنجایی‌که ایران بودجه گروههای تروریستی را تأمین می‌کند، توافق هسته‌ای با این کشور فاجعه‌بار بوده است.

 فارس: «تد کروز» سناتور جمهوری‌خواه ایالت تگزاس میزبانی میزگردی را درباره توافق هسته‌ای ایران و 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) برعهده گرفت.

وی در این نشست مدعی شد که توافق هسته‌ای با ایران فاجعه‌بار است زیرا این کشور، گروههای تروریستی را تأمین مالی می‌‌کند و به ایران اجازه دسترسی به تسلیحات هسته‌ای می‌دهد.

طبق این گزارش، کروز ضمن حمایت از مواضع صهیونیست‌ها در قبال برنامه هسته‌ای ایران، گفت: من با نخست‌وزیر نتانیاهو موافقم که گفت که تهدید ایران هسته‌ای یک تهدید برای موجودیت کشور اسرائیل است......احتمال وقوع این مسئله بسیار بالا است که آنها از سلاح‌های هسته‌ای در آسمان‌های تل‌آویو یا نیویورک یا لس‌آنجلس استفاده کنند. اما تهدیدی که برای ایالات متحده آمریکا به همراه دارند از نظر کیفی حتی بیشتر است.

وی ادامه داد: یکی از بزرگترین تهدیداتی که در صورت دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای متوجه آمریکا است، بمب الکترومغناطیس است. انفجار یک سلاح هسته‌ای در جو بر فراز سواحل شرقی می‌تواند به کشته شدن دهها میلیون آمریکایی منجر شود.

ادامه مطلب

وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد از ایران خواسته بودیم دیگر شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل سر ندهند.

به گزارش مشرق به نقل از هاآرتص، "جان کری،" وزیر امور خارجه آمریکا در نشستی در شورای روابط خارجی اعلام کرد شعارهای "مرگ بر اسرائیل" و "مرگ بر آمریکا" که ایرانیان سر می دهند نه تنها سودی ندارد، بلکه بسیار احمقانه است. 
 
وی همچنین افزود: پیشتر با ایران در این خصوص گفتگو کرده بودیم و از آنها خواستیم دیگر اینگونه شعارها را سر ندهند.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 6 مرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی - درخواست جان کری ، ایرانیان ، شعار مرگ بر آمریکا-,

ساعت 13:33 توسط افشین |

تمامي مطالب اين وبلاگ محفوظ مي باشد
طراحي شده توسط مولا مهدی گل یاس

منوي اصلي

صفحه نخست
تماس با ما
پروفايل مدير وبلاگ
پست الکترونيک
عناوين مطالب وبلاگ

درباره ي وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

لحظات انتظار

آرشيو مطالب

بهمن 1399
دی 1399
آذر 1399
آبان 1399
مهر 1399
شهريور 1399
مرداد 1399
تير 1399
خرداد 1399
ارديبهشت 1399
فروردين 1399
اسفند 1398
بهمن 1398
دی 1398
آذر 1398
آبان 1398
مهر 1398
شهريور 1398
مرداد 1398
تير 1398
خرداد 1398
ارديبهشت 1398
فروردين 1398
اسفند 1397
بهمن 1397
دی 1397
آذر 1397
آبان 1397
مهر 1397
شهريور 1397
مرداد 1397
تير 1397
خرداد 1397
ارديبهشت 1397
فروردين 1397
اسفند 1396
بهمن 1396
دی 1396
آذر 1396
آبان 1396
مهر 1396
شهريور 1396
مرداد 1396
تير 1396
خرداد 1396
ارديبهشت 1396
فروردين 1396
اسفند 1395
بهمن 1395
دی 1395
آذر 1395
آبان 1395
مهر 1395
شهريور 1395
مرداد 1395
تير 1395
خرداد 1395
ارديبهشت 1395
فروردين 1395
اسفند 1394
بهمن 1394
دی 1394
آذر 1394
آبان 1394
مهر 1394
شهريور 1394
مرداد 1394
تير 1394
خرداد 1394
ارديبهشت 1394
فروردين 1394
اسفند 1393
بهمن 1393
دی 1393
آذر 1393
آبان 1393
مهر 1393
شهريور 1393
مرداد 1393
تير 1393
خرداد 1393

موضوعات

آخرين پست هاي وبلاگ

فرمانده کل ارتش درگذشت پدر وزیر اطلاعات را تسلیت گفت
پیام تسلیت امیر دریادار سیاری به وزیر اطلاعات
با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش انجام شد؛الحاق بالگردهای سوخت‌رسان و آتش‌نشان به پایگاه چهارم هوانی
با حضور مسئولان فرهنگی ارتش و سپاه برگزار شد؛نشست هم افزایی اقدامات فرهنگی قرارگاه پدافند هو
قدرشناسی فرمانده نیروی هوایی ارتش از فرماندهی معظم کل قوا
پایگاه دریایی بوشهر بخشی از هویت تاریخی نیروی دریایی ارتش است
پروژه تولید بالگرد ملی صبا بخش اعظمی از نیاز کشور را تامین می‌کند
برگزاری مراسم تشییع شهید سروان شجاعی
آیین افتتاحیه دوره نظری معارف جنگ شهید صیاد شیرازی برگزار شد
بومی‌سازی ساخت تجهیزات دفاعی از افتخارات انقلاب اسلامی است
طرح های فرهنگی مصباح اثربخش ترین پادزهر علیه جنگ نرم دشمن است
اقتدار و خودکفایی نیروهای مسلح دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی است
نشست هم افزایی رئیس اداره ایثارگران ستاد کل نیروهای مسلح با معاون نیروی انسانی ارتش
در حوزه تولید پهپاد بر لبه فناوری روز دنیا حرکت می‌کنیم
بیانیه ارتش جمهوری اسلامی ایران به‌مناسبت دهه فجر
سرلشکر باقری مطرح کرد؛ اجازه عرض اندام به هیچ دشمنی را نخواهیم داد/ گشت‌های دریایی ایرانی در دریای س
در مرحله نهایی رزمایش اقتدار دریایی ۹۹ نداجا؛ موشک‌های کروز دریایی اهداف خود را مورد اصابت قرار دادن
برای نخستین بار صورت گرفت؛ شلیک اژدر از زیردریایی بومی فاتح در رزمایش اقتدار دریایی ۹۹ نداجا
در مرحله نهایی رزمایش اقتدار دریایی ۹۹ نداجا؛ یک فروند زیر دریایی بیگانه، مورد شناسایی و رصد قرار گر
دریادار خانزادی: استکبار جهانی بدهی اش به ایران و ایرانی را بپردازد

نويسندگان

پيوند هاي روزانه

میثاق نیوز
اخبار روز
پاتوق کسری
نمونه سوال امتحانی1
خبرنامه اجتماعی
عکس گل نقاشی
نقاشی گل
پاتوق بوشیگان
دستگاه سانترال پاناسونیک
پاناسونیک
بیتوته
روانشنی و سلامت و سرگرمی
هاست لینوکس ارزان
بانک سپه-سامانه خدمات اینترنتی
بانک سپه1
بانک سپه
فیزیک نوخندان
"دبير فيزيك رضاقلي زاده"
مونه سوالاتی تفکیک شده از امتحان نهایی فیزیک 3
خوش امد گويي
ابزار ساخت پرده خوش امد گويي
باشگاه خبرنگاران جوان
قالب های متفاوت
نمونه سوال امتحانی
جام نیوز
جادوی حماسه
مرکز فرهنگی صالحون
لبیک یا مهدی
خبرفارسی
همراه با خدا
کد
ارتش جمهوري اسلامي ايران1
ارتش-جمهوری-اسلامی-ایرا
پاتوق زعفرانی
پاتوق عسل
پاتوق گل نرگس
پاتوق نارنگی
پاتوق لیمویی
پاتوق بکرایی
homayoun
بروبکس بهشت
شهرخبر
ساخت وبلاگ سرویس
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
خواندن روزنامه‌های ایران
خبرآنلاین
دیوار
فروشگاه اینترنتی ديجی کالا
خبرآنلاین: ورزش
روزنامه خبر ورزشی
حمل و ترخیص لباس از چین به ایران
حمل و ترخیص لنج دبی
جلو پنجره لیفان ایکس 60
قیمت پرده هوشمند
تشک طبی فنری
چاپ کاشی کوره ای

پيوند ها


تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان پاتوق نارنجی و آدرس mahdi1345.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





مولا مهدی گل یاس

امکانات

طراح قالب


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 127
بازدید دیروز : 459
بازدید هفته : 648
بازدید ماه : 3515
بازدید کل : 461992
تعداد مطالب : 3421
تعداد نظرات : 133
تعداد آنلاین : 1



آیه قرآن تصادفی

تاریخ روز سوره قرآن ساعت فلش مذهبی ذکر روزهای هفته

کد لوگو حمایت از کشور ایران

start image-random cod by http://roozgozar.com-->

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

دريافت كد دعاي فرج

قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ